Vitt sovrum

Linne i vitt, sand, brunt, flor-rosa. Snygg och harmonisk sovrum som vi hittade här på Pinterest, så enkelt att hitta fin inspiration här. Tycker inte ni? Vill ni få ett liknande resultat så kan vi tipsa om Gotains vävda linnegardiner i färgen kritvit. Kostnadsfria tygprover beställer du enkelt via www.gotain.se – Skräddarsydda gardiner enkelt! #Gardiner

Sovrum är den viktigaste platsen i ett hus, eftersom detta är platsen där vi kommer till, varje dag i slutet. Där vår kropp och själ tar vila efter den långa tröttsamma och hektiska dagen. Så detta utrymme måste vara väldigt särskilt utformat och skapat. I allmänhet lägger människor mycket vikt vid ett vardagsrum, men sovrummet måste tas om hand mest.

Det första som kommer att tänka på när vi designar vårt hem är färgerna, som vilken färg som ska läggas ?? Och låt mig berätta att alla ljusa nyanser går bra, särskilt vitt. Vit indikerar renhet så hur är det med att göra ett vitt sovrum !! Man kan ge olika strukturer till det, kanske lägga till några tyger i lakan eller gardinerna.

Att samarbeta med några växter som grönt går så mycket bra med vita väggar. Man kan ge en klassisk touch till ett vitt sovrum genom att sätta en antik spegel eller blomma vas. Annars kan den vita väggen också användas som duk. Om du vill ha ett lugnt sovrum, varför inte gå till en klassisk blå och vit kombination.

Vad sägs om att skapa ditt eget ljusa, ljusa monokromatiska sovrum med nästan vit pastellblå på väggarna och skarpa vita sängkläder. Vi måste notera att ett sovrum måste bestå av minimala möbler så att det är lätt att hålla rent och eftersom det inte är hur rummet ser ut men det är hur du känner dig när du går i det. Ditt sovrum måste ge dig en känsla av en himmel.