White Shag Rug

Maya Snow White Shag Rug & recensioner | allmodern

Rug är en typ av matta och shag innehåller ett tjockt tyg. Vi kan installeras i ett rum, hallområdet, vardagsrummet eller bredvid soffan och matbordet. Det används för kalla brickor och trägolv för att göra komforten. Det kan vara i många storlekar och former. Välj storlek och form efter utrymme. Shag-mattor är välkända för sin kvalitet och mjukhet. Det ger en mysig touch i alla rum.

Det viktigaste som gör shag-mattor annorlunda än andra mattor är dess långa garnfibrer som fästs på baksidan av mattan. Det ger en mjuk touch, vilket är mycket bra för barn som föredrar att sprida sig framför TV: n eller spela på golvet. Det finns ett stort urval av färg- och färgscheman tillgängliga för shag-mattan på marknaden. Det ser lustigt ut i vit färgkontrast. Vit färg ser väldigt enkel och elegant att matcha med alla färger, tryck och texturer.

Här presenterar vi några tips för att rengöra och ta hand om vit shag-mattan:

  • Lossa smuts- Det är den enklaste metoden att rengöra den. Ta mattan utanför och hängde den på ett räcke i solljus. Torr schamponering ger friskhet.
  • dammsugning- Om du har husdjur och dina barn leker på det. Det är nödvändigt att dammsuga det dagligen. Använd inte kraftfull värme på den. Det kan skada shag-mattan.