Wingback-stol

Jag & # 39; har arbetat med min tyst tid "plats." och den här bilden handlar precis om hur jag vill att den ska känna.

Wingback-stol betyder en stol som har vingar på baksidan av en stol för komfort. Det är i princip utformat för att ge komfort till kroppens huvud och överkropp. Vi kan sträcka oss ner på det en stund. Det är vanligtvis installerat nära en eldstad under de historiska tiderna. Det skyddar ansiktet och huvudet från kalla drag. Det stängde in värmen från en öppen spis i området. De flesta av wingback-stolarna har för närvarande träben. De gamla mönstren har en ram med vadderade kuddar.

Även om det finns många typer av wingback-stol på marknaden. Det kan vara den platta wingbackstolen, rulla wingbackstolen, bat wingbackstolen eller butterfly wingbackstolen etc. det kan differentieras på längdbasis, djup, vertikal position och formen på vingar etc.

Här visar vi några typer av wingback-stolar:

  • Europeisk inspirerad vinge stol design- Europeiska stolar är den första stolen i denna stil. Fortfarande har dessa stolar sin ursprungliga design. Dessa stolar är mindre i storlek än typisk vingstol. Dessa stolar är vadderade fötter och vasformade rygg
  • Amerikansk inspirerad wingback stoldesign- Dessa mönster är kända för sin enkelhet och inspiration. Dessa vingstolar har raka träben. Dess tyg är mycket tydligt utformad. Den har mer måttligt krökt form. Kuddarna är plana och böjda i dessa mönster.
  • Bibliotek stolar- Dessa stolar finns ofta i hemmabiblioteket. Stolens wingback är mindre böjd. Den har dekorativa ben, vilket är den attraktiva punkten för dessa.