Home / Stil / jeanskjol
jeanskjol

jeanskjol

Du kan göra jeanskjolar så uppfriskande. Vissa människor tror att de bara kan bäras på ett sött sätt. Vissa kanske till och med tror att de bara är för tonåringar. Du kommer att missa mycket om du tänker så. Med alla intressanta jeanskjolidéer som jag kommer att dela med dig nedan, kommer jag att bevisa för dig att du kan bära jeanskjolar i olika stilar från söt, sexig till chic.

Bär den axelrandiga t-shirten med en jeanskjol

Denimkjol borttagen från axeltopp

Som en liten överraskning kommer jag inte att börja listan med ett typiskt sött sätt att bära jeanskjolen. Att para den med en axelbandslös randig t-shirt är ett elegant sätt att bära den. För en elegant look, gör inte kjolen för kort. Håll bara längden runt knäna. Kombinera den med sandaler för bästa resultat.

Vit t-shirt med en kort jeanskjol

söt denim overall kjol outfit vit t-shirt

källa

Kombinationen av en vit t-shirt och en kort jeanskjol är den klassiska, söta outfitidén. För att se ung och uppfriskande ut för denna outfit bör kjolens längd vara minst 5 cm över dina knän. Förresten, ”söt” är inte bara för gymnasie- och collegetjejer. Föreställ dig hur bra den här outfiten fungerar för en helgpicknick. Vita sneakers är ett bra alternativ för denna outfit.

Bär den med en spetsblus

Spets kjol blus denim overall kjol outfit

Kombinera en jeanskjol med en spetsblus för en helt feminin och elegant look. Till färgen är ljusrosa bäst till blusen och vitt är ett bra alternativ.

Bär en crop top med en jeanskjol

Crop top denim övergripande kjol idé

Att para en crop top med en jeanskjol är ett subtilt sätt att se sexig ut. Även om du bär en crop top, täcker kjolen vanligtvis det mesta av fram- och baksidan av din midja och du visar bara lite hud på sidan av kroppen. Den delvis avslöjade midjan är ett bra litet överraskningsmoment som kan dra mycket uppmärksamhet på ett lågmält sätt.

Bär ett V-ringat linne

Taylor Swift denim jumpsuit kjol linne

Om du inte har något emot att visa mer hud är att bära ett V-ringat linne och en jeanskjol en söt och uppfriskande idé för en sommaroutfit. Även om sandaler passar bra till denna outfit, är det att föredra att bära vita sneakers eftersom det ger dig en ung, sportig och kausal look.

Bär den med en svart topp och svarta sneakers

Denim över kjol helt svart outfit

Istället för den klassiska looken att para jeanskjolen med en vit topp, så uttrycker det en helt annan stil att para ihop den med en svart topp och svarta sneakers. Stilen är inte så uppfriskande, men den är mer komplex och djupare. Att välja en svart långärmad t-shirt för denna outfit kan vara en bra idé för en höstoutfit.

Bär med pojkvänskjorta

Denim Overall Kjol Pojkvänskjorta

Pojkvänskjortan är det perfekta plagget som kan ge mycket karaktär till din outfit. Det är en underbar idé att kombinera den med jeanskjolen. Kjolens söthet och skjortans maskulinitet verkar balansera varandra perfekt. Tillsammans kan de bilda en väldigt stilig vardagsdräkt.

Bär din med en polotröja och långa stövlar

Jeans över kjol turtleneck boots

Jag har nämnt många olika sätt att bära jeanskjolar för sommar, höst och vår. Här ska jag nämna en minimal vinteroutfitidé som får dig att se stilig och unik ut. För vintern är en mörk jeanskjol att föredra framför en ljusblå, för att bättre passa stämningen i kallt väder. Para ihop den med en polotröja och långa stövlar för en snygg look.

Denimkjol med knappslå

Denimkjol med knappslå

För dig som tillhör gruppen människor som alltid gillar att lägga till några detaljer för att se mer unika ut, kan knapphanteringsdesignen vara något för dig.

Oversized jeanskjol

Oversized jeanskjol

Att bära en jeanskjol är en av de bästa outfitidéerna i plusstorlek av två skäl. För det första är det mycket bekvämare än att bära byxor och jeans, som vanligtvis pressar midjan och låren. För det andra döljer den lätt din midja och får dig att se längre ut genom att visa mer av dina ben.

Denimkjol med två framfickor

Denimkjol med två framfickor

Bär en jeanskjol med dubbla framfickor för en lekfull, söt look. De vackra kjolvarianterna ser ut som ett förkläde på ett lekfullt sätt. Bär den med vita sneakers för att komplettera denna vackra outfit.

Svart jeanskjol med vit t-shirt

svart jeanskjol overall vit t-shirt

Till sommaren och våren är det vanligtvis en bra idé att bära en blå eller ljusblå jeanskjol för att se mer glad och uppfriskande ut. Ibland kan du byta ut det blåa mot ett svart för en mer konstnärlig look. Dessutom får den svarta och vita kombinationen dig ofta att se smalare ut.

Vit jeanskjol

vit jeanskjol overall svart t-shirt

Alternativt är en vit jeanskjol en unik och vacker outfitidé. Den fungerar bäst när den kombineras med en randig t-shirt eller en mörk t-shirt. Vita t-shirts bör undvikas då vitt på vitt inte fungerar särskilt bra med denna outfit.

Patchad jeanskjol

Patchad denim övergripande kjoldesign

För dig som har ont om minimala outfitidéer kan en lappad jeanskjol få dig att sticka ut från mängden som en lekfull och unik design.

Blommig jeanskjol

Kjol jeans övergripande kjol outfit

För er med en damliknande karaktär kan den blommiga jeanskjolen vara en bra outfitidé. Det ser bara mer feminint ut än andra idéer som nämns ovan. Men jag skulle säga att den här outfiten är svår att ta av sig. Du kan se konstig ut om du inte har karaktären i dig.

Efter att ha delat med dig av alla coola sätt att bära en jeanskjol bör du nu kunna se att det finns många olika sätt att styla den på. Oavsett om du vill se chic eller söt ut, kommer du inte att ångra att ha den här biten i din garderob. Prova de idéer som passar din karaktär och ha kul att se uppfriskande ut. Kolla in våra andra artiklar för fler outfitidéer och skönhetstips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*