Home / Mode / Jodhpur ankelstövlar

Jodhpur ankelstövlar

Vad är jodhpur ankelstövlar?

Skaftet sträcker sig alltid ovanför ankeln.Definition: Jodhpur ankelstövlar finns också Rid halvkängor eller Jodhpur stövlar namnges och kännetecknas av följande egenskaper:

  1. Materialet är vanligtvis läder.
  2. Jodhpur ankelstövlar har ofta en sidostretchpanel i form av en rektangel – ett element som faktiskt är typiskt för Chelsea-stövlar.
  3. En rem går runt ankeln.
  4. Hälen är alltid platt.
  5. I sin klassiska form har jodhpur stövlar inga andra utsmyckningar än remmarna.

Ursprungligen är jodhpur stövlar avsedda för män. De finns nu även för kvinnor. De flesta skobutiker märker inte jodhpur stövlar som sådana.

De är mycket populära på grund av sin komfort. Jodhpur ankelstövlar tillhör kategorin unisexskor och, på grund av sitt ridursprung, kategorin atletiska skor.

Vad är skillnaden mellan Jodhpur ankelboots och Chelsea boots?

Dessa två typer av skor är väldigt lika. Övergångarna mellan de två skotyperna är särskilt tydliga på bilden som visas. Men till skillnad från jodhpur-stövlar har Chelsea-stövlar inte ett band runt handleden.

Guiden till Jodhpur ankelstövlar

Varför kan Jodhpur stövlar kombineras?

Den här typen av sko passar bäst kjolarna eller 7/8 byxor i kombination med blus. De androgyna skorna utvecklar sin effekt särskilt bra när de står i kontrast till sensuella rockstilar kombineras. För lite annorlunda affärsutseende Jodhpur ankelboots är också bra eleganta byxor kombinera. Både tajta och lösa byxor ser chica ut. Jodhpur ankelboots säljs mest i dova färger som svart, mörkbrunt eller konjak och kan därför bilda stora kontraster med ljusa, svala kläder.

Kan jag ha jodhpur stövlar på kontoret?

Jodhpur ankelboots kommer ursprungligen från ridsporten och är en klassisk och tidlös skomodell. De är en av de typer av skor som Perfekt för kontoret så länge det inte finns någon skyldighet att bära kostym eller kostym.

Saint Laurent Signature Wyatt 30 Jodhpur ankelstövlar, $1 035.
Handgjorda herrmode jodhpur stövlar, herr beige färg | RebellsMark
Star Jodhpur Ankel Boot (Med bilder) | Freda Salvador, Freda, Sty
Freda Salvador Star Jodhpur Stövlar | eB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*