Home / Dekoration / Jungle villa industriell fasad
Jungle villa industriell fasad

Jungle villa industriell fasad

På en djungelsluttning i Costa Rica smälter detta lyxhus bokstavligen in i sin vilda omgivning tack vare sin låga profil och gröna tak. Byggt av arkitekterna Dagmar Štěpánová och Martina Homolková från Formafatal, huset har en industriell fasad och lyxig interiör.

Husets utsida skyddas av en perforerad rostig metallskärm som filtrerar solljus och hjälper till att kyla inredningen. Samtidigt är den tillräckligt öppen för att njuta av utsikten genom skärmarna. Mönstret i den perforerade metallfasaden är speciellt placerat för att maximera sikten från specifika områden, t.ex. BB när du ligger i sängen eller sitter i den stängda delen av däck längs med fönstret. Formen på bostaden gör det enkelt att integrera flyttbara glasväggar och dörrar som ytterligare kan smälta in och ut.

Genom hela det ljusa vardagsrummet har element rena linjer och minimal visuell störning för att främja en zen och fridfull atmosfär som är helt fokuserad på naturen. Naturlig träpanel i taket kombineras med industriella ytskikt för att framhäva exteriören, som blandar den rostiga, brända fasaden med den vilda omgivningen. Fönsterväggar vetter mot havet och djungelpanorama, vilket gör det mesta av hemmets spektakulära läge. Väggar med industriellt utseende smälter harmoniskt in i golven. som är färgen på en naturlig betong. Ytor som kök och badrum definieras med ett urval av kakelmönster i dämpade, kompletterande toner. Huset skapades för att bryta alla barriärer mellan ute och inne, vilket resulterade i ett enkelt och naturligt orienterat hem.

Costa Rica djungelvilla med industriell fasad - DigsDi
Costa Rica djungelvilla med industriell fasad - DigsDi
Zoo barnkammare dekor, elefant plantskola, grått och gult, baby dagis.
Fantastiskt tropiskt hem för Costa Rica Jungle Vacation - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*