Home / Stil / Kimono Cardigan Outfit Idéer
Kimono Cardigan Outfit Idéer

Kimono Cardigan Outfit Idéer

Idag ska jag visa dig något väldigt speciellt som får dig att se attraktiv och unik ut. Jag ska prata om den universellt underskattade kimonokoftan. Vissa av er kanske redan vet med namnet på denna artikel att kimonokoftan lånar idéer från traditionella japanska kimonokläder. När du kombinerar det med konceptet med en tunn och luftig kofta har du något som ser helt underbart ut. Det jag ska visa er är några riktigt vackra kimonokoftoutfitidéer som jag har samlat åt er. Låt oss titta på dem nu.

Stammönstrad kimonokofta med vit V-ringning


källa

För att starta den här listan med unika outfitidéer, ska jag först visa dig en mycket speciell klädsel i tribalstil. För att uppnå denna speciella look kan du bära en kimonokofta i marinblå och grå tribaltryck över en vit v-ringad t-shirt. Bär den med mörkblå skinny-jeans och svarta ballerinapumps för en avslappnad och stilren look.

Lång linje mörkblå kimonokofta med vit väst med scoop-neck

Lång linje mörkblå kimonokofta med vit väst med scoop-neck
källa

För att skapa denna vackra och attraktiva outfit, här är vad du behöver göra. Bär en vit västtopp med rund hals och en marin kofta i kimono chiffong. Kombinera dessa plagg med smala jeans med blå muddar. Lägg till ett par ljusrosa sandaler med rem för att komplettera outfiten med en uppfriskande twist.

Ljusrosa tryckt kimono halvärm kofta och svarta slim fit jeans

Ljusrosa tryckt kimono halvärm kofta och svarta slim fit jeans
källa

Detta är en superchic affärsoutfitidé som kan lyfta fram den kvinnliga sidan av dig. För att forma denna outfit kan du bära en svart västtopp med svarta slim fit-jeans som kärnan i outfiten. Lägg till ett lager genom att bära en ljusrosa kimono chiffongkofta med medium ärm. Bär gråa klackar med öppna tår för att få skorna att se ännu mer attraktiva ut.

Grön kimonojacka med horisontell randig svartvit t-shirt

grön kimonojacka med svart och vit horisontell randig t-shirt
källa

För att se lite mer avslappnad och luftig ut, här är en outfit som du enkelt kan ta av dig. Bär en svart och vit randig t-shirt med en avslappnad passform med grön tryckt kimonokofta till toppen. Bär dem med mörkblå skinny-jeans och svarta balettkläder för en ren look.

Vit blommig maxi kofta och blå slim fit jeans

vit blommig maxi kofta och blå slim fit jeans
källa

För att se ännu mer chic och snygg ut, välj en lång maxi lång kofta som denna Kimono kofta med vit blommönster. Kombinera den vackra koftan med en grå t-shirt och blå skinny jeans med slim fit för att se luftig och stilig ut. Bär ett par bruna klackar med öppen tå för att fullborda denna fantastiska look.

Mörkblå blommig chiffongkofta och grå bodyconklänning med scoop-neck

Mörkblå blommig chiffongkofta och grå bodyconklänning med scoop-neck
källa

Här är en väldigt enkel och elegant outfit att bära till ett cocktailparty om du inte vill ha en snygg cocktailklänning. Den perfekta kombinationen av en grå miniklänning med scoop-neck och en marinblå blommig kimono chiffong cardigan fulländar denna outfit. Kombinera dem med ett par ljusrosa klackar för att fullända outfiten på ett damlikt sätt.

Svart kimonokofta med medellängd med blommigt tryck i kombination med utsvängda jeans

svart blommig midi kimono kofta i kombination med utsvängda jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders twist och titta på en mörk kimonokofta. För att uppnå denna djupa och unika look kan du bära en svart blommig kimonokofta över ett vitt linne med scoop-neck. Kombinera dem med svarta utsvängda jeans med hög midja och bruna klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Svart kimonotröja med miniklänning

svart kimonotröja med miniklänning
källa

För att skapa denna luftiga och uppfriskande look, låt oss glömma dina coola skinny-jeans ett tag. Välj en svart miniklänning i fodral och en svart blommig kimonokofta istället. Lägg till en grå handväska i mocka och ett par nakna flip flops för att fullända outfiten på ett rent och uppfriskande sätt.

Svartvit lång linnekofta med trekvartsärmar och blå jeans med muddar

Svartvit kofta med trekvartsärm och blåjeans med muddar
källa

Denna outfit är en perfekt demonstration av hur en kimonokofta kan förvandla en genomsnittlig outfit till en snygg och attraktiv. Med koftan är detta helt enkelt en outfit som består av en vit t-shirt, blåknutna och slitna jeans och vita klackar som ser bra ut. Att lägga till en svart blommig kimonokofta till din outfit är en omedelbar uppgradering.

Vit och svart tryckt kavaj med läderleggings

vit och svart tryckt kavaj med läderleggings
källa

För att skapa denna avslappnade affärsdräkt som ser anständig ut men ändå attraktiv och lättillgänglig, kan du bära en svart tryckt t-shirt med en vit kofta med tryck och en vit halsduk överst. Kombinera dem med svarta läderleggings och svarta läderstövlar för att se mer eleganta ut.

Vit och blå tribal tryckt lång chiffong kimono cardigan

vit och blå chiffong lång kimonokofta med stamtryck
källa

En vit och marinblå tribal longline kimono cardigan är en bra kombination för att avsluta denna edgy och luftiga outfit. För resten av din look kan du bära en svart blus med V-ringad hals och marinblå skinny jeans med muddar. Lägg till ett par vita sandaler med klack för att se snygg och uppfriskande ut.

Ljusblå och rodnad rosa chiffongkofta med minigrå jeansshorts

ljusblå och rodnad rosa chiffongkofta med minigrå jeansshorts
källa

Detta är en mycket vacker och kreativt designad chiffong kimono cardigan som använder två av de mest damlika färgerna som är den ljusa himmelsblå och den rouge rosa. Du kan styla den genom att bära den med en vit t-shirt med rund hals och gråa jeansshorts. Bär ett par ljusrosa balettkläder för att fullända din look.

Blågrönt blommigt chiffong kimonokofta med vitt linne

Blush Pink Floral Chiffong Kimono Jumper och vit linne
källa

Prova denna krickblommiga kimonokofta för att se damlik och unik ut. Du kan enkelt para ihop den med ett vitt linne och gråa och blåa skinny jeans. Du kan bära antingen ljusrosa balettkläder eller vita sneakers för att packa outfiten snyggt och enkelt.

Jag hoppas att du gillar idéerna för kimonokofta som jag delade med dig ovan. Testa dem och se om du kan se en helt ny version av dig själv som kan överraska dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*