Home / Stil / Kjol leggings outfit idéer
Kjol leggings outfit idéer

Kjol leggings outfit idéer

Kjolleggingsen är ett väldigt speciellt föremål som kan ge dig en väldigt vacker och stilren look. Det sparar dig formen av att behöva para en separat kjol med dina leggings. Det bästa är att det får dig att se lång och smal ut väldigt lätt. Det ser också väldigt bra ut oavsett om du kombinerar det med en tunikatopp eller en cropped eller till och med cropped top. Det här är de saker som du åtminstone måste ha i din garderob. För att visa dig några coola stilar har jag samlat ihop några av de bästa idéerna för kjolleggingsoutfits för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit långärmad tröja med grå kjolleggings


källa

Låt mig börja den här listan med mysiga outfitidéer med en outfit som inte kräver att du är i din bästa form för att klä av dig. Bär helt enkelt en vit chunky stickad tröja för toppen. Kombinera den med grå kjolleggings för att skapa dessa vackra lager. För skor, bär ett par bruna fuskpälsstövlar med mitten av vaden för att komplettera outfiten med elegans.

Brun Cable Knit Mock Neck tröja med svarta kjol Leggings

brun stickad tröja med stickad hals och svarta kjolleggings
källa

För att forma denna mysiga och djupa outfit bör du i allmänhet hålla färgerna på outfiten mörka. Du kan till exempel bära en brun, mörkgrå eller vinröd stickad tröja med stickad hals för toppen. Kombinera dem med svarta kjolleggings. Bär bruna snörstövlar i läder med dina skor för att se extra snygg ut.

Gråa leggings med kjol och knähöga kängor i svart mocka

gråa leggings med kjol och knähöga kängor i svart mocka
källa

För att forma denna snygga och mysiga lageroutfit som du definitivt kan bära till jobbet, kan du börja med den svarta t-shirten och den vita längre blusen som bärs under den svarta t-shirten. Kombinera dem med grå kjolleggings för att berika lagren. Lägg slutligen till ett par knähöga kängor i svart mocka för att fullända looken.

Vit chunky tröja med svarta leggings och klackar

vit tjock tröja med svarta kjolleggings och klackar
källa

För att styla den här enkla och attraktiva vita och svarta affärsdräkten kan du bära en vit, rymlig ärm, tjock stickad tröja överst. Kombinera den med svarta leggings och en hög kjol. Bär ett par vita läderpiggar till skorna för en uppfriskande touch.

Svart tröja med leggings och knähöga stövlar

svart tröja med leggings och knähöga stövlar
källa

Ett väldigt typiskt sätt att styla de rockiga leggings som nästan alltid fungerar bra är att bära en svart chunky tröja med en grå halsduk som toppen som kärnan i denna mysiga outfit. Kombinera dem med en svart kjol damask. Komplettera den attraktiva outfiten med knähöga stövlar i svart läder.

Svart linne med grå delade kjolleggings

svart linne med grå leggings med slitsad kjol
källa

För att forma denna sportiga och anständiga sexiga svarta och gråa look kan du bära ett svart bodycon cropped linne. Kombinera den med grå leggings och en kjol. Den här kjolen har en väldigt chic och snygg sidosplitsdetalj. Kombinera alla dessa plagg med vita sneakers och en grå baseballkeps för att se superungt ut.

Grå tunika långärmad topp med svarta leggings och loafers i läder

grå långärmad tunikatopp med svarta leggings och loafers i läder
källa

För ett par signaturleggings är det en mycket bra idé att para ihop dem med en tunikatopp. För ett par kjolleggings som denna svarta kan du bära en tunika och förvänta dig ett ganska bra och intressant resultat. Bär den till exempel med en grå långärmad tunikat-shirt och svarta loafers i läder för att fullborda denna stilfulla look.

Leggings med en grå och svart kjol och en beskuren t-shirt med långa ärmar

gråa och svarta leggings med kjol och långärmad beskuren t-shirt
källa

För att styla denna anständiga sexiga outfit för ett cocktailparty kan du bära en svart långärmad bodycon-t-shirt överst. Kombinera den med en svart och grå kjolmanschett där kjoldelen är grå och resten är svart. Bär ett svart ankelband med öppna tår för att fullborda looken.

Grå cropped t-shirt med långa ärmar, leggings och vita sneakers

grå cropped långärmad t-shirt med leggings och vita sneakers
källa

Detta är ett vackert sätt att se väldigt subtilt sexig och mysig ut på samma gång. Bär en lätt figursydd grå långärmad t-shirt för toppen. Para ihop den med en högmidjad kjolmanschett, där kjoldelen är svart och resten grå. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten.

Vit cropped bodycon t-shirt med svarta leggings med kjol

vit cropped bodycon t-shirt med svarta leggings med kjol
källa

För en snygg och minimal look kan du bära en vit beskuren långärmad t-shirt som är åtsittande. Kombinera den med svarta kjolleggings för att hålla dig både snygg och mysig. Till skorna kan du bära vita sneakers för en avslappnad look eller ett par ljusrosa klackar för en damliknande look.

Grå tröja med dragkedja, leggings och knähöga stövlar

grå tröja med dragkedja, leggings och knähöga stövlar
källa

För att skapa denna mysiga och damlika look kan du bära en grå luvtröja med dragkedja och para den med en vit t-shirt och en svart halsduk överst. Kombinera dem med svarta kjolleggings för snygga lager. Bär ett par knähöga stövlar i brunt läder för en elegant och sofistikerad look.

Röd och svart rutig skjorta med leggings och korta läderstövlar

röd och svart rutig skjorta med leggings och korta läderstövlar
källa

Det här är en väldigt enkel outfit med en subtil pojkvänsstil som gör att den ser extra snygg och attraktiv ut. Bär helt enkelt en svart och röd rutig pojkvänskjorta med en vit t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta kjolleggings. Komplettera din outfit med ett par ankelstövlar i svart läder. Det här är kläderna att se bra ut i med en ryggsäck.

Vit långärmad t-shirt med svarta leggings med kjol

vit långärmad t-shirt med svarta leggings med kjol
källa

För att uppnå denna minimala svarta och vita look, kan du börja helt enkelt med en avslappnad passform vit långärmad t-shirt. Kombinera den med svarta leggings och en kjol. Bär ett svart ankelband med öppen tå för en chic och elegant look.

Jag hoppas att du gillar idéerna för kjolleggingsoutfits som jag just delade med dig. Prova dem så kommer du lätt känna fördelen av att ha en minikjol på leggings.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*