Ädelstenar Hängsmycken

Brudtärna smycken, klara örhängen och halsband set, Crystal, Sterling Silver, Brud set, Wedding Je

Ädelstenar är ädelstenar som bara är en bit mineralkristall. De är generellt polerade och används för smycken. Det finns olika ädelstenar och varje månad har ädelstenar som vi kallar det som födelsestenar.

Ädelstenhängen är det bästa sättet att visa upp din skönhet och det ger din personlighet. Att bära en tunn kedja med en ädelsten hänge ger en elegant och rik utseende som de flesta skulle gärna ha.

Ädelstenar finns i olika färger och de kommer med guld, silver, vitt guld och det rätta måste väljas som matchar dig. Ädelstenhängen finns i olika former som resehängen, ovala hängen, triangelhängen, patienshängen, hjärthängen, smaragdhängen, blommahängen, cirkelhängen, stjärnhängen, korshängen och mer.

Hängsmycken som är i vanliga former som rund, triangel, oval etc. kan mer använda mer för casual kläder. Hjärtat symboliserar kärlek, så om man vill gåva sin älskade till en alla hjärtans dag, födelsedag eller för årsdagen så kan han gå för en hjärthänge med hennes ädelstenar inbäddade i den.

Hängen i blommor, patiens, smaragd är i allmänhet mer märkbara eftersom de är riktigt vackra om man bär en kort och en tunn kedja. Korshängen är mer av ett sätt än att relatera till en religion. Men ändå kan man gå för korshängen som är religiöst inspirerade.

De flesta ädelstenshängen är polerade och finns i vackra former och mångfärgade vilket gör det enkelt att matcha kläderna för alla tillfällen. I allmänhet går människor efter ädelstenar och har trott att de har viss kraft som genererar positiv energi och tar bort all negativitet från en själv. Men nuförtiden har det blivit ett modeuttalande och folk bär det av modeskäl.

Förutom formerna finns det också typer av ädelstenshängen som agat, bärnsten, ametist, ammolit, apatit och många fler.