Ädelstenarmband

Zen Yoga Meditation Healing Armband Skydd, Spirituell, Jordning, Chakras & Medvetenhet – Handgjord justerbart ädelstenarmband – Gjord för män och …

Armband är en av de fashionabla och trendiga tillbehör som de flesta av oss bär och betraktar sällan det som traditionella smycken. Armband kan bäras för alla typer av kläder som moderna och traditionella kläder. Armband har olika mönster och design som kan matchas bra med alla dina kläder som jeans, saris, salwar, kjolar och mycket mer. I allmänhet är armband som levereras med pärlor eller vanligt designad silver eller brons själv de som följer med moderna kläder. Men om man har bestämt sig för att köpa ädelstenarmband och bäddade med färgglada stenar, matchas det sedan med traditionella kläder.

Ädelstenarmband finns i allmänhet i olika färger och var och en av stenen har vissa positiva attribut till det. Här är några av de vanligaste ädelstenarna som finns i form av stenar och pärlor som man kan köpa. De är ametist, apatit, akvamarin, aventurin, karnell, citrin, krysopras, korall, smaragd, granat, lolit. jaspis, månsten, onyx, pärlor, rubin, safir, sodalit, topas och mycket mer. Människor säger att bära sin ädelsten som annars är allmänt känd som födelsstenen eftersom det tros att bära rätt ädelsten kommer att få in positiv energi.

Här är bara några stenar och dess positiva attribut; ametist kommer att ge mer nykterhet och hjälper en att återhämta sig från missbruk, koraller ökar fysisk energi, granat rensar sin kropp och ökar fantasin. På samma sätt har var och en av ädelstenarna ett positivt attribut, följaktligen när du bär ett ädelstenarmband eller andra smycken gjorda av ädelstenar väljer du det som är enligt din födelsemånad.

Ädelstenarmband finns i en enda rad och en dubbelrad i guld, silver och andra metaller också. Dessa armband finns i armbandmodell, kedjemodell och ibland kommer det med små hängningar. På samma sätt finns ädelstenarmband tillgängliga i olika storlekar som riktigt eleganta, tjocka och medelstora finns. Du kan välja det beroende på vilket tillfälle och kläder du ska ha på dig.