Alaia skor

AZZEDINE ALAIA – Studded laser-cut mocka stövlar | Selfridges.com

Dessa skor är avsedda som före 1900-talets Hawaii som uppskattas idag för sin skönhet och design. Det är i grunden en tunn runda brusskor som är mycket stilrena som finns i många färger och alternativa hälhöjd enligt kundernas krav. Under de första åren är dessa skor mycket älskade för surfing i knä eller mage. Under åren sedan när den här typen av skor är tillverkade av trä med mycket spetsiga kanter så att de kan stå med vågens framsida. Den här typen av fantastiska snygga skor är body-con silhuetter som definierade det estetiska i Paris på 80-talet, den franska designern. Även i dagens era älskar alla kunder den här typen av skor som kan vara tillbehör med bälten och metallörhängen.

Dessa Alaia-skor är läderfärdiga och har laserskurna design som inte bara är eleganta i design utan också mycket bekväma att bära. De är mycket älskade för sin finish och perfekta struktur. Dessa attraktiva skor finns med exceptionella mönsterdetaljer, vikta och sys till en komplicerad design som är iögonfallande design. De bästa sakerna du kan hitta i dessa skor är blixtlås ner på ryggen med perfekt växel. Galghälen och en lätt plattformsulor gör dessa skor ännu mer älskade av kunderna idag.

Alla dessa Alaia-skor är tillverkade i 100% läder som ser väldigt fantastiska ut i design. Damhytten samarbetar med dessa Alaia-skor med smala fitna jeans med en skinnjacka. Det ser också fantastiskt ut med den eleganta klänningen. Alla slags smycken ser perfekt ut med Alaia-skor. Du kan spela med din kreativitet och ditt lag med Alaia-skorna. Det ser bäst ut med stålfärdiga klockor. Dessa typer av Alaia-skor är snygga, trendiga och fantastiska att titta på.