Ankelkedja

LoveTag-ankarkedja i förgyllt silver från J Koenig. Bokstäver:E & P

Vristkedjor är mycket speciella sommarkläder som ger perfektion i skönheten. Vristkedjor är det enda som aldrig går ur modet. Ändringar och förändringar berörs då och då från livliga designers för att förbättra skönheten. Olika vanliga ankelkedjor finns i olika mätningar för alla åldersgrupper. Kolla in följande typer av ankelkedjor för att lysa din skönhet och visa upp dina vackra ben:
  • Kulstilkedjor: Kulkristallkedjor är också kända som rullfästkedjor. Klippta rullar och kompletta rullar har olika sorter som vifter uppriktigt sagt i modevärlden.
  • Dubbel vristkedja: Vristkedjor med dubbelkedjelinjen är bra för flickor med fet och mjuk fotled. Dessa informella ankelkedjor är tillräckligt bra för att rocka festkvällen. Bär den anpassade fotledskedjan till din outfit för att få en perfekt stil uttalande.
  • Handledsledskedja: Kedjan är mycket populär bland college-flickor. Damer älskar också att bära den här fotledskedjan vid speciella tillfällen.
  • Guld-ankelkedja: Blandningen av guld och platina i ankelkedjan ger en hög profil eftersom dessa kedjor är mycket dyra. Människor som inte har råd med den här typen av ankelkedja har möjlighet att få endast guld- eller platinaskiktsledskedja.
  • Silver-ankelkedja: De mest populära ankelkedjorna är silver-ankelkedjor. De flesta av kvinnorna bär silverfärgade ankelkedjor som vrist i vardagen. Bling- och sterlingkonstruktioner är mycket vanliga i denna silverfärgade ankelkedja.
Vristkedjor är ornament som bär med eller utan tillfälle. Bär höga klackar och tåring med vristkedjan för att försköna benet. Handla online olika fotledskedjor för att få det perfekta skönhetsdeklarationen i dig!