Armband pärlor

Armband med xilion biconpärlor och Swarovski pärlor | Royal-Stone-blogg

DIY-konceptet (gör det själv) har snabbt vunnit popularitet och anhängare bland ungdomarna. Och tillsammans med denna ungdomliga affinitet kommer en stark allkonsumtion som brinner över till olika delar som mat, kläder och kläder. Konceptet, som namnet antyder, står för konsumenter som köper produktionsfaktorer i olika stadier av produktionsprocessen och tillverkar sina egna personliga varor. Speciellt i kläder, skulle du se glansen av det ganska tydligt. Med ungefär trender för att skaffa de senaste dyra kollektionerna från varumärken, väljer ungdomarna nu att bära egna mönster i öppen utmaning mot företagens dominans och ett uttryck för idéer och smak.

En av de vanligaste artiklarna som används i DIY-projekt är armbandspärlor. För dig som har armbandspärlor liggande hemma, tar vi med en serie roliga idéer att använda dem i. Du kan få dessa pärlor från gamla armband och halsband som ligger runt huset samt köpa dem från säljare av DIY-kit i varuhus och online-plattformar.

Armbandspärlor kan byggas om för att skapa trendiga nya armband med ytterligare artiklar samt gnistrar, glitter och hängen / charm. Du kan också göra halsband och avsluta det med ett fack för att tjäna som en ultimat personlig touch. Dessa DIY-smycken gör utmärkta gåvor och kan användas för att stava ord samt innehålla bilder för den personliga finishen. Dessutom kan du använda dessa pärlor för att dekorera olika projekt och objekt som kan användas som dekorativ inredning i ditt rum. Varför spendera massor av pengar på att skaffa ett tråkigt massproducerat show-stycke när du kan göra din egen bit hemma till en lägre kostnad komplett med ditt eget märke ordentligt stämpla på det?