Balconette Bras

38D Lane Bryant Smooth Balconette Bras Set med 2 storlek 38D Lane Bryant / Cacique Smo # färgstarka #fotooftheday #cute #picoftheday

Vid den tidpunkt då behån uppfanns kan ingen föreställa sig att det vid denna tid kommer att finnas varianter av bh som finns som blev en stor förvirring. Av vilken balkongbh fick sitt namn. Balconette behå uppfanns 1930 och användes för att lyfta ett bröst som förbättrar sin form och blev ganska populär under 1950-talet. Modellen av lätt skumplastning hjälper till att byta upp en idealisk form och små bågar över remmarna visar en konstnärs verk.

Balkongnamnet uppstår bara på grund av dess funktion eftersom det fungerar som en balkong för bröst. Detta kan göras med ett bottenstöd av bröst som skapar en slags balkong. Efter att ha använt balkongbh ser brösten större ut och fylligare på grund av ett tryck uppåt över brösten. Kvinnor och tonåringar älskar att bära sådana behåar med plungande halsringningsklänning eftersom det ger en perfekt klyvning i en sådan situation. Det är ganska perfekt för tillfället när du vill få uppmärksamhet från andra.

Fördelarna med att bära balkongbh är koppen visade inte området för klyvning. Medan du bär är det inte ens en enda chans att se bh-remmarna tillsammans med mer bredd ingår längs bröstsidan som gör att brösten ser fulla ut. Vilket innebär att detta är ett slut på den pinsamma situationen där bh-remmarna visas av toppen.

Idag finns många andra varianter av specialbh, men de är ganska dyra och kan bäras vid vissa specifika tillfällen. Men detta är inte detsamma med balkongbharna, eftersom de är ganska billiga och normalt kan användas som en vanlig bh. Balconette-behåarna finns också i onlinebutiker eftersom dina bröst är viktiga tillgångar för dig som inte kan försummas. Därför kommer den valda höger bh att gå långt för att vårda och skydda dina bröst.