Bröllopsörhängen

Diamond & Pearl Drop Earrings – Neiman Marcus // Perfekt för en bröllopsdag!

Smycken blir en trend idag. Alla bär eleganta och eleganta smycken i sitt eget vanliga liv. Mest vid tidpunkten för äktenskapsmycken är mest av den märkbara delen och varje person ser den personen ut. Smycken ger en person graciös personlighet. Så hur kan förändra en persons personlighet det beror på en person val. Att göra mer och vackrare av en kvinna vid tidpunkten för äktenskapsmycken spelar en stor roll. Bröllop toppar och örhängen ger en perfekt look till en kvinna vid tidpunkten för äktenskapet. Men vilken örhänge som passar en kvinna beror på olika saker.

Enligt personlighet:

Designen måste passa med en kvinnas ansikte. Att täcka hela öronlaben stora runda och lätta i bröllopsörhängen är en trend som är elegant.

Formen på bröllopsörhängen:

Former och design av bröllopssmycken är det första valet för en kvinna. Rund, rektangulär, våren är olika former som matchar kvinnan. Rektangulär och inte längre ger en trendig look till en kvadratisk ansiktskvinna. Lång och rund form är bekväm och snygg för en rund ansiktskvinna.

Utformningen av bröllopsörhängen:

Pärlor, diamant, guld, silver, platinaörhängen är där med inga design. Med det vita bröllopet gör klänning diamantörhängen en graciös personlighet. Krämfärg och rosa färgbröllopsklänning med pärlörhängen ger ett vackert utseende. Böjda och hjärtformade pärlor örhängen i kort storlek gör också en graciös personlighet för en kvinna på kontor.

Pris:

Priset är det första som får våra tankar. Det finns olika sortiment med olika design av örhängen. Det finns metall, guldpärla, diamantsmycken som överensstämmer med prisklassen.

Bröllopsörhängen är inte bara ett smycke utan också minnen från söta dagar under äktenskapet. Så en brudkvinna kan välja kristaller, guld, pärlor, platina smycken med sitt val.