Brudhalsband

Underbar naturlig brud look. / lnemnyi / lilllyy66 / Hitta mer inspiration här: weheartit.com / …

Så din stora dag är äntligen över och du ser nu fram emot en ny början med personen av dina drömmar, en livstid av lycka, glädje och tillgivenhet. I slutet av den stora dagen kommer en mängd ansvar. En av de bästa delarna av livet efter bröllopet, som rapporterats av våra läsare, är att öppna alla presenter som erhållits på dagen. Vissa av de artiklar som köpts eller begåvats vid ditt bröllop kan emellertid vara av extremt högt värde och kräva som sådan lämplig skötsel och underhåll.

I det här stycket tar vi en titt på de åtgärder som krävs för att underhålla ditt brudhalsband efter den stora dagen och se till att ditt vackra ersättning förblir osmartad.

Ett brudhalsband är mest sannolikt tillverkat av mycket ädelmetaller samt inbäddat med stenar som kostar en liten förmögenhet. Som sådan måste du först avgöra om en sådan smyckevaror skulle vara säker i ditt hus. Oavsett om det är hushållshjälpen eller rånarna, grundskador eller slitage, det finns helt enkelt för mycket risk för smycken med högt värde hemma. Därför kanske du vill överväga möjligheten att förvara den i ett skåp i banken. Du kan också bygga ett kassaskåp för ditt brudhalsband och liknande artiklar i ditt hem för att säkerställa att de inte undergår några risker.

Du har inte heller råd att helt enkelt stuvas bort ett sådant halsband och glömma det. Det här smycket har högt sentimentalt och ekonomiskt värde och som sådan är det en skam att lämna den att ruttna bort. Således kräver brudhalsband ägaren att inspektera dem var tredje och tredje månad för tecken på korrosion och vidta nödvändiga bekämpningssteg. De kan också byggas om till ett helt nytt smycke.