Butterfly örhängen

Butterfly örhängen Pärlmönster av ThreadABead

Du behöver inte vara ornitolog för att känna till en fjärils skönhet. Fjärilar är de insekter som ofta finns och som ändå inte kryper människor ut. Faktum är att mängden färger de finns i, deras milda kroppar och känsliga flappning samt deras affinitet till blommor gör fjärilar mycket tilltalande för människor. I många kulturer betraktas de som symboler för fred och skönhet. Vad du dock inte visste är att fjärilar kan göra utmärkta prydnader! Naturligtvis menar vi inte användningen av riktiga fjärilar som tillbehör. I det här stycket tittar vi på fjärilsörhängen, typer av samma och vilka kläder du ska matcha dem med.

Fjärilsörhängen kan ta din outfit till en annan nivå på grund av deras attraktiva och mångsidiga natur. Formen på fjärilen är så gynnsam för smycken; du kanske bara börjar tro att de här små killarna var designade så att örhängen kunde utformas efter dem. De flesta av dessa örhängen har ädelstenar i dem som ökar artiklarnas charm och ger det högt personligt värde. Det bästa är att du kan använda alla typer av sten, från rubiner till smaragder och safirer till och med den eftertraktade diamanten.

Örhängen formade som fjärilar är ännu mer speciella eftersom de kan bäras till nästan alla händelser. Vare sig det är den formella middagen med svart slips till ära för din älskade eller en avslappnad utekväll med college vänner, dessa örhängen passar praktiskt taget varje tillfälle där du kan behöva se glamorös ut och stå ut i en grupp. Tänk alltså inte två gånger. Välj din metall såväl som stenarna du satt i och gå och få dina örhängen nu!