Churidar passar

En förbipasserande fancy Churidar

Churidar kostymer är på mode blir populära och efterfrågade. Här finns många variationer av churidardräkter som ger en fantastisk och enastående look till kvinnor. Det första valet för varje kvinna är churidar. Churidar är en indisk klädd och passar vår kultur. En tung churidar bärs av en kvinna vid ett speciellt tillfälle som fest, äktenskap, varje religiöst tillfälle etc.

Det finns en stor förvirring uppstår vid valet av churidar för en kvinna. Men med hjälp av olika variationer och olika design löses detta problem. Här finns en enorm samling churidardräkter enligt kundkrav från lågt till högt sortiment. Från tjockaste till tyngre churidar kan du välja efter din personlighet.

En mängd olika design som en gala, armdesign, krage band etc. varje halsdesign är tillverkad med massor av designförberedelser. Massor av halsdesign finns här som krageförbud, Ärmlös, u-formad, v-formad, bred, u-formad med snören, v-formad med spetsar etc.

Halsdesign görs genom att använda olika material som knapp, snören, readymade designad gala, jali dar snören etc. readymade designad av gala från övre till mage är vackert utformad och sydd med kläder. Den senaste bomullsruridaren finns med designhals enligt borrstorlek, nackstorlek och 3knappar är sömmar i mitten av snören som ger ett attraktivt utseende och förbättrad personlighet.

Arms design ger en fantastisk look efter att ha bär churidar som växer personligheten. Små knappar på båda armarna längst ner ger ett trendigt utseende. Armar designade är syade med en fantastisk färgkombination som förbättrar kvinnans personlighet.

Ren baby rosa färg churidar kostymer är det senaste mode och krävs av en kvinna. Babyrosa färg ger en unik look som bärs av damer på högskolor, kontor och vid ett speciellt tillfälle. Här finns en enorm samling av design av churidar-dräkter och klänningar tillverkas i specialinstruktion med kundens smak.