Citrin smycken

CARTIER – A PIR OF ART DECO PLATINUM, GULT GULL, CITRINE OCH DIAMOND CLIP BROOCHES, CIRCA 1936. Två bombéklämbroscher sammansatta av en central spetsuppsättning ovalformad citrin förbättrad av cirkulär cirkulär briljantslipade diamanter och en låda set fyrkantig diamant. Ett klipp signerat och numrerat, med fransk analys för platina och guld.

Citrin är födelsestenen i november som var populär i tusentals år och hittades sällan, men den har ändrats under en tid. Citrinstenar användes i vackra smycken tidigare på grund av dess sällsynthet. Men nu är stenarna tillgängliga och behandlas inte längre en lyx.

Citrinstenar har en mängd färger som nyanser av ljusguld, eldiga rödgulna ibland nyanser av järnjärn.

Citrinsmycken är mest gynnade smycken bland kvinnor eftersom de är överkomliga jämfört med andra stenar. Många positiva attribut är förknippade med denna citrinsten smycken; det säger att bära smycken med dessa stenar hjälper till att bota sjukdomar relaterade till urinvägar, njure och matsmältningssystem. Att bära citrinsmycken tror att det ger energi och kraft till den fysiska kroppen. En annan markering av positiva egenskaper som bär citrinsmycken tar bort stress och ger uppfriskande och tyst sinne. Det tros också att denna sten kommer att ge en bra sak i livet.

Det sägs också att bära citrinsmycken ger citrinegenskaper tillsammans med och ger konstant kontakt med ljuset. Om man kan leva i ljuset kommer de att kunna skapa allt man vill.

Smycken med citrinstenar finns i form av örhängen, halsband, armband, armband, ringar etc., Citrinhängen finns också tillgängliga och kan bäras för dem som vill ha en enkel smycke.

Citrinstenar har en kombination av guld, silver och platina. Citrinhalsstycke kommer mestadels med en vanlig kedja och en citrinsten som ett hänge som är modernt och elegant. Citrinstenörhängen som knoppar, örhängen i teardrop, örhängen med droppar; ljuskronaörhängen, ringörhängen och mycket mer finns i guld, sterlingsilver, platina och ibland med diamanter. Ringar är en av favorittillbehören för de flesta av oss och när det kommer med citrinstenen ger det en helt annan look. De finns i olika former och mönster; vissa ringar är helt präglade med dessa stenar, men om du behöver en enkel så välj en ring med enstaka citrinsten. Dessa dagar citrin engagemang och vigselringar är också tillgängliga. Glam upp er med citrinsmycken !!!