Citrinarmband

Strandglasarmband med Sterling Silver Charm – Strandbröllop, semester, Hawaii, Ocean, Beach, Sea

Armband är prydnadsband som bärs runt handleden av både könen men mer av kvinnors kläder än män. Damar gillar ibland inte att bära armband och för vissa kläder matchar inte armband i sådana fall armband är de bästa alternativen som är fashionabla och passar mer med de moderna klänningarna.

Armband kommer i både traditionell och modern design och man kan välja utifrån deras önskemål. Armband finns i enkla mönster av guld, silver, platina och kommer också i metaller, gummi och plast.

De finns i enkla enkla mönster och en gång med stenar som diamanter och ädelstenar. En sådan ädelsten kallas citrin och armband gjorda av dessa stenar finns i stort. Dessa stenar är födelsestenarna för människor som föddes i november. Det har sagts tidigare att att bära ornament med citrinstenar tros ge en hel del positiva vibbar och följaktligen ger citrinarmband lika mycket positiv energi inom sig själv.

När du bär ett citrinarmband måste det alltid bäras i den mottagande handen som är den vänstra handen och inte den dominerande handen som höger. Som det tros att att bära ett citrinarmband i den mottagande handen kommer att få mer rikedom.

Citrinsarmband har olika färger som gyllene citrin, citronkvarts, maderia citrin, palmeria citrin och gul citrin. Citrinarmband har olika mönster som citrinklusterarmband som vi hittar i Indien. De är gjorda av citrinyinchips med minipärlor som samlas i det elastiska bandet i form av ett armband. Andra mönster som tre till fyra delar av armband med citrinstenar, citrinstenar blommararmband i silver, flerfärgade armband med citrin, citrinsilver fängelsarmband och mer. Så prova det unika mönstret för dessa armband och se stilig ut.