Claddagh Ringar

Helt ny tidlös elegant pandora ring Helt ny pandora ring med presentväska, ringlåda och ringväska. Aldrig använt eller slitet. Pandora smycken ringar

Vi bär ringar av två skäl antingen för att kommunicera något till den andra personen genom symboler eller som ett sätt. Det finns också människor som bär ringar präglade med sina födelsestenar eftersom det tros att bära sådana ringar ger en positiv energi och tar bort alla fysiska och psykiska problem.

Både män och kvinnor bär sina vigselringar och förlovningsringar på sina ringfingrar för att meddela att de är förlovade eller gifta och inte tillgängliga. Engagemang och bröllop ringer mer än ett anpassat folk ser det som mode och därmed mycket särskilt om mönstret.

Dessa ringar finns i diamant, platina, guld och i allmänhet präglas vigselringar med sin partners namn. Förlovningsringen är i allmänhet en ring utan namn och man väljer någon design. Claddagh-ringar är en sådan design som bärs som en förlovningsring.

Claddagh-ringar är traditionella ringar symboliserar kärlek, lojalitet och vänskap. Mönstret på Claddagh-ringar är två händer som håller ett hjärta. Var och en av dem har en betydelse som att en hand representerar vänskap, hjärtat representerar kärlek och ringens krona indikerar lojalitet. Claddagh-ringar är utformade med två knäppta händer som symboliserar som löfte-löften och de användes som förlovnings- och vigselringar under romarnas tid.

Dessa ringar finns i guld, silver och platina. I dessa ringar är hjärtorna generellt dekorerade med ädelstenar. Claddagh-ringar bärs av många populära kändisar från filmbranschen, sångare, politiker och även från kungafamiljer. Så var en stolt ägare av att bära en Claddagh-ring och kan ha känslan som en personlighet.

Några av trenderna i Claddagh-ringar är;

  • Metaller som titan, volfram, rostfritt stål används för att göra dessa ringar och skiljer sig från de allmänna guld- och silverringarna.
  • Blandade metaller som ger mer trendigt utseende och har tvåfärgade färger
  • Dessa ringar finns med olika färgstenar präglade i den ofta benämnda regnbågens ädelstenar.
  • Andra är vanliga som guld, silver, platina, diamant och mycket mer