Coola örhängen

Turtle Neck Crop Crop Jumper | Buhu

Örhängen är det mest älskade tillbehöret för de flesta av oss. Det finns ingen tvekan om att örhängen ger glamour och ger en touch av kvinnlighet till alla kläder man bär. Jämfört med någon av tillbehören, vare sig det är ett halsband, armband eller ett armband, kan ingenting framhäva ansiktet som örhängen kan ge det.

Det är också mest föredraget tillbehör av de flesta kvinnor. Vi får se kvinnor gå runt utan att ha kedja eller armband men sällan utan en örhänge bortsett från religiösa skäl.

Coola örhängen finns i olika storlekar, stilar och färger. Det finns olika typer av örhängen som tappar, droppar, dinglar, skivstång, huggy, slavörattråd och mycket mer.

Här är några coola örhängen som är på trender och du kan gå för det;

Fjäderörhängen: det här är en av de coolaste och trendiga örhängen som kommer att gå med alla slags klänningar. Dessa örhängen har denna feminina touch samtidigt som den är funky och cool. Dessa finns i många färgkombinationer om man vill matcha med olika kläder, de kan gå för silver- och guldkombination eller helt svarta fjäderörhängen, annars är det vanliga som vi ser påfågelfärg. Detta är en av favoriterna bland högskolan.

Manschett- eller lobörhängen: Det här är helt andra stilar än de andra örhängena. Dessa örhängen är i allmänhet dinglande och utsträckta tills den övre delen av öronen. De bärs mestadels i ett öra och kan matchas med alla typer av fritidskläder.

Örhängen i ringen: Det kommer inte att finnas en enda tjej utan att äga åtminstone ett par ringörhängen. Dessa är en av de trendiga örhängena som alltid förblir på mode och behöver inte oroa dig mycket för att matcha den med kläderna eftersom det går bra med alla sorters kläder.

Pinnar: Pinnar är en av de coola örhängena och går i allmänhet med moderna kläder. Pinnar kallas för fleråriga juvelerare. De är väldigt subtila och finns i olika design och alternativ är många. Pinnar behöver inte matchas eftersom en enkel liten stud går med någon form av moderna och traditionella klänningar.

Välj rätt coola örhängen och glam upp för festen !!