Dam halsband

3-pack halsband – Silver – DAM | H&M SE 1

Om en bild kunde tala tusen ord skulle en juvel skildra tusen känslor av en kvinna. Det är sig om ett armband som betar hennes händer, eller de tappar som glimmar i hennes öron, eller ringarna som pryder hennes fingrar - var och en av dem har en historia att berätta Men om det finns en sak som komplimerar hennes outfit, vippa hennes inre skönhet och gör henne till ett showstopp, det är kvinnors halsband.

Ett kvinnors halsband är inte bara ett smycke, det är en symbol för henne, en bild som hon vill att världen ska se. Det förstärker hennes inre utstrålning och förvandlar henne till en underbar diva.

Oavsett om det är en personifiering av sig själv, eller ett minne om sin nära och kära som hon värnar om, eller en uppskattad present från sin mamma när hon sätter sin nya resa, en souvenir för att fira sin kvinnlighet, har varje kvinnors halsband en historia att berätta.

Kvinnors halsband kommunicerar rikedom, kraft, attityd och smak. De har en rik historia. De har rest tiden från den tidigaste perioden som man känner till mänskligheten fram till datum och har tagit olika former under dess gång. Det är intressant att notera att även den första generationen som vi känner brukade smycka dem med halsband av ben, koraller och naturliga material Greklands kärlek till guld, egyptierna gillade pärlor och Roman's val för pärlor hade påverkat halsbandet och gav det en ny dimension. Under medeltiden hade halsbandet blivit en integrerad del av kvinnor som upprepade hennes sociala status.

Vissa material som guld, pärla och diamant har länge haft reger för halsband genom historien och till och med idag är en flickas favorit. Kvinnans halsband har idag flyttat från etnisk kläder till en perfekt följeslagare för varje klädsel, tack vare olika tillgängliga val och hantverk.

Snygg, enkel, samtida, konventionell - vad som definierar dig. Pinnar, vanlig, choker, graverade eller pärlor - vad du än vill. Du har ett perfekt halsband som väntar på att komplettera dig.