Damklockor

Nya Rolex-klockor för kvinnor | Rolex lyxklocka för kvinnor med fullkristall

Klockor har alltid fascinerat människor. Från majestätiska herrklockor, till eleganta för kvinnor och färgglada och lekfulla för barn, har de tjänat ett dubbelt syfte att inte bara visa tid utan också lägga till modeuttalandet från bäraren.

Damklockor  tillverkas nu i många typer och sorter och finns i många märken och trender. Många märken använder kändisar för att locka kvinnor att köpa sina klockor. De trendigaste varumärkena är snabbspår, titan, medborgare och många fler. Formen på rattarna är grenrör, vanliga är runda, hjärta, fyrkant, stjärna, femkant och många andra. Vissa kvinnor är också med stenar inuti och utanför. Klockor består inte bara av bälten, utan också guldpläterade, silverpläterade och många fler bandmaterial.

Kvinnor föredrar också att bära klockor där de kan byta bälte eller kedja på klockan enligt deras klädsel och klockor har nu blivit en viktig del av både formell och avslappnad klädsel. Kvinnor håller separata klocksamlingar för kontorsslitage, fritidskläder, för fester m.fl. Man kan se en kraftig förändring i valet av klockor i varje skede av en kvinnas liv.

Urtavlan skiljer sig också från klocka till klocka. Det finns flera urtavlor, enkla analoga och digitala klockor och många fler. Klockans nål skiljer sig också vissa klockor har några sekunder nål och extra för att visa väder och kalender detaljer, medan vissa inte har sådana saker.

Hur siffrorna är inställda på en klocka skiljer sig också där vissa bara har 12,3,6,9 och andra endast 12 och 6 nummer. Och i många klockor kan man hitta hållpunkter, stenar eller sådana avgränsningar baserade på klockans mönster. Så prova de bästa klockorna för dig och bli snygg.