Emo kläder

"OOTD" från logi på Polyvore med Avenue #avenue #lodarling #polyvore

Något punk och stilfullt kan aldrig gå ur modet! Emo-kläder inkluderar användningen av mörka färger och användning av grafik är mest framträdande i dessa kläder. Allt ifrån att få en tatuering gjort till att ha en funky sneaker, allt handlar om ordet "emo". Emo-tryckta t-skjortor inkluderar utskriften av tecknad karaktärer eller helt enkelt användningen av ord för att ge det en fin look. Emo-kläder varierar för båda män och kvinnor.

  • För män: För män är det första punkhattet. Capten är en broody som passar bra med emo-stilen. T-skjortan måste vara en grafik med olika citat skrivna i den för att visa en attityd och personlighet. T-skjortorna kan vara ärmlösa eftersom de flesta killar ses i dagens värld. Nästa sak är bältet. Det kan vara ett sicksackmönster som kan se ut som ett schackbräde. Färgen kan variera beroende på ditt val. T-skjorten kan lätt bäras med en jacka som är lätt och finns i olika ljusa nyanser. För sneakers kan man enkelt plocka upp en svart eller en vit.
  • För kvinnor: Samma trend gäller också för flickor men saken är lite annorlunda när det gäller jeans eller kjolar. Flickor kan använda veckade kjolar normalt i färgen "röd" vilket passar bra med en svart färgad topp. Tunga stövlar föredras vid emokläder. Punk är det vanliga ordet som används i t-shirts.

Skeletthalsband, varvstorlekar etc. är några av de tillbehör som bärs med emokläderna. Choker är tillbehöret som bärs av flickor som passar bra med emo-t-tröjorna. Så prova denna look och bli snygg med emo.