Fjäderörhängen

fjäderörhängen

Fjädrar symboliserar många saker som ära, sanning, krafter, snabbhet och mycket mer.

Religiöst har de en viss tolkning som i kristendomen representerar fjädern närvaron av änglar och ibland som en böneställning och strikt tro.

Människor som bär fjädersmycken ger dem många positiva vibbar som det ger dem en känsla av fred, känner sig andligt anslutna, avslappnade och lyckligare. Fjädrar är mjuka, mjuka och får dem alltid att känna sig kopplade till livet. Dessa är några vetenskapliga skäl; människor bär emellertid en del av en trend eftersom de är unika och trendiga om du matchar örhängen med rätt klädsel.

En av de fjädersmycken som du hittar bäst är fjäderörhängen som är tillbaka på mode. De kan användas som en avslappnad örhänge eller som uttalande smycken. Om du vill vara den som sticker ut från mängden och vill få ett unikt utseende så gå till dessa fjäderörhängen. De finns i otaliga mönster, olika storlekar, färger och former.

Det är få saker som måste tänkas när du bär en fjäderörhängen som ges nedan;

Längd: De finns i olika längder men vilken du ska bära helt beror på vad du planerar att bära. Generellt sett är längre fjäderörhängen mer fashionabla än de allmänna dubbarna. Men kom ihåg att det ska matcha din klädsel.

Tillfälle: Om du planerar en avslappnad dag ute kan du välja små

med en ljusare färg som orange, neon grön eller gul, men om det är för en formell funktion så gå till färger som påfågelblått, svart, gyllene etc.,

Håll det enkelt: När du bär fjäderörhängen ska du se till att dina andra tillbehör i kombination med dem är enkla och eleganta. Fjäderörhängen i sig är lite tunga och om du gör det med armband och halsband kan det i slutändan ge en konstig look.

Dags att börja se unikt ut med fjäderörhängen, som nu när du vet vad du ska ta hand om när du bär det !!!