Gemstone Engagement Rings

BLÅ / SPINELHALFHALORING – Meg Maskell Fine Jewellery

Gemstone förlovningsringar blir trenden och mode i dag. Flickor skulle vilja att deras födelsedagstensten har sina förlovningsringar och det håller på att bli en samlingspunkt eftersom den är både trendig och vacker. Man ser att många av dem går för diamantringar som deras förlovningsringar som var vanliga men människor började leta efter sin födelse sten för att vara förlovningsringar.

Gemstone förlovningsringar kommer med olika design, former och färg. De är designade exklusivt för förlovning och det finns också skräddarsydda förlovningsringar. Många butiker ger kunden att välja design och färg på sten de vill ha för sitt engagemang och det är designat i enlighet därmed. Det finns också stora variationer av readymade-ringar som finns i alla födelsestenar från vilka de kan väljas.

En annan nyligen bortsett från trenden varför par väljer ädelstenar förlovningsringar istället för diamantringar eftersom diamanter fortfarande är dyra alltid. Men ädelstenar förlovningsringar är billigare och de finns i olika färger och mönster. Dessa ringar är alltid ekonomiskt överkomliga och modeklara är det smickrande.

Nedan finns några unika ädelstenar förlovningsringar;

  • Morganite ädelsten är en av de vackraste stenarna med en fantastisk färg med en nyans av rosa till orange-rosa. Den innehåller också en liten mängd smaragd och akvamarin som ger en lätt grön nyans. Denna sten besatt med en guldring skulle vara ett perfekt val
  • Tanzanite ädelsten är en nyans av blå eller violett ädelsten och av färgen som allmänt accepterade och föredragna färger av många. Dessa stenar har utan tvekan en mest attraktiv färg och hittas mycket sällan. Dessa stenar går bra när de har en silverring än en guld.
  • Nästa unika ädelsten är azurit och malakit som används tillsammans i smycken och den används också i en ring som är det vackra alternativet för alla förlovningsringar.

Gå för ädelsten förlovningsring om du inte vill gilla en diamant eftersom de är traditionella och unika.