Gotiska smycken

Pärlor med armband

Gotiska smycken är de mönster som är inspirerade av modern gotisk arkitektur. Dessa smycken kom på mode efter det romanska smyckets fall. Denna övergång från romansk till gotisk mode hände mycket gradvis och dessa är mycket känsliga än tidigare smycken och det hade ornament som är graverade med mänskliga figurer. Dessa smycken är mer inspirerade av arkitekturdesigner och designen har dess detaljer och tydlighet.

Romanska smycken var runda i form men gotiska smycken är mer spetsiga och stilar av gotiska smycken är mer eleganta och eleganta. Gotiska smycken generellt besatta med ädelstenar och andra ädelstenar.

Gotiska smycken bärs mestadels av franska och burgundiska människor som var medlemmar av domstolen men nu bärs de alla på oss och betraktas mer som coola smycken.

Gotiska smycken finns i form av broscher, fingerringar, bältespännen, örhängen, chokers, armband och klockor. Detta kan också ges som en perfekt present. Nedan följer förklaringar av vissa gotiska smycken;

Gotiska manschettknappar och knappar: dessa finns för både män och kvinnor och kan bäras med deras formatdräkter. Dessa kan bäras för dem som vill få en gotisk prägel i sin outfit. Att bära en attraktiv manschettknapp är alltid ett blickfång.

Gotiska bältesspännen: Vi smyckar oss alltid med alla typer av tillbehör som ringar, kedjor, örhängen osv. För att få dig att se mer storslagen kan du gå efter gotiska bältesspännen som är en av de viktiga smycken som beaktades under medeltiden. Detta är ett säkert tillbehör du kan köpa om du vill ha en fullständig touch i gotisk stil på ditt utseende.

Gotiska armband: vanligtvis dessa armband i tennmaterial och med mönster som skalle, fladdermus, vampyr och mer.

Gotiska chokers: dessa är vanligtvis slitna nära halsen till skillnad från andra kedjor och nackdelar. De finns i tenn eller med andra metaller och chokerns centrum kommer att vara besatt med en enda stor ädelsten som är generell stil.

Gotiska örhängen: De finns i alla former och former som tappar, bågar, dinglande och mer.