Granat örhänge

Granatörhängen är slitna i örat och endast för kvinnor. Utan ett örhänget kvinnas öron ser vanligt ut så ger granatörhängen ett elegant utseende på örat. Örhängen fäst vid örat genom att tränga in i öronflänsen. Det finns olika design och färg på granatörhängen. Du kan välja enligt ditt val. Varje kvinna vill se attraktiv och trendig så örhängen är en del av personlighetsutvecklingen. Granatörhängen är speciellt designad av den professionella designern och mikrotekniken används för att göra örhängen. Alla delar av örhängen är mycket små i storlek. Du måste ta hand om den här örhängen ordentligt. Granatörhänget har mycket små delar. Baserat på design och storlek klassificeras dessa enligt följande. Design av örhängen -
  • Pinnar - Pinnan monteras i ringen med hjälp av metallbit. Pinnarna i ringen ser underbara ut och ger en unik look till örhängen. Pinnmaterialet påverkar inte huden och är mindre kostsamt så den pinnar som monteras granatring är också prisvärd för den fattiga kvinnan.
  • Diamant - Diamant är dyrare och inte lättillgänglig då granatringen av diamant är dyrare och inte billigare av den fattiga kvinnan. När en kvinna bär diamantörhänge är hon mer vacker och fantastisk. Korrekt skötsel av diamantörhängen som är mycket nödvändig rengöring måste krävas för detta.
  • Guld - Guldörhängen är också mycket kostsam. Guldörhänge ger kvinnan en fantastisk look och inget behov av underhåll av örhängen.
Örhängen ökar din personlighet och turnén ser jämn ut. Granatörhänge används mest som festkläder så att alla ser mot dig när du bär en örhänge av god kvalitet.