Gula örhängen

Örhängen med glasdroppar från ladyofthelake.se

Gula örhängen blir snabbt populära bland unga flickor och är perfekta alternativ för färglös sten eller andra ädelstenar. En örhänge måste gå bra med ansiktsformen och hudtonen. Tre huvudtyper av örhängen är dubbar, bågar och släpp. I dessa alternativ har vi oändliga trendiga och vintage kollektioner av bländande gula örhängen. Från detta enorma sortiment, där varje bit är unikt och deras design gör att de ser snygga och hållbara ut, kan du välja den som får dig att känna dig speciell.

Vi tar fram detta gula sortiment av örhängen eftersom det är en ljus och kreativ färg, förknippad med lycka, positiv energi och solsken. Det ger dig också förtroende och skapar entusiasm för livet. Och den främsta positiva faktorn är att gul är en ljus färg och mycket synlig, så om du bär dessa gula örhängen kommer du definitivt att se annorlunda ut.

Vi har olika varianter av örhängen, från stud till droppe har vi varje stil du behöver. Studörhänge är ett stilfullt val. I stud har vi patiens och halo studs. Dessa örhängen passar bra med de flesta ansiktsformer. Om du vill gå för bågar gör du ett fantastiskt val för örhängen. Oavsett om du går med enkla stenar eller för att bana bågar kommer du säkert att se fantastiskt ut i dem. Om du älskar att ha droppörhängen ger vi dig enstaka örhängen i stenstenar och droppörhängen med flera mitten, vilket gör dig till ögongodis vid alla tillfällen.

Gul är färgen som kan lägga till en stänk av energi och som ser underbar ut. Gul färg kommer att gå med alla typer av hudton från skön till blekare till mörkare hudton. Dessa gula örhängen är så snygga att du kan bära dem med långt eller kort hår, hög hals eller djup hals och ser vackert ut. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den inom 30 dagar.