Guld vigselring

Ring i 18K guld med 16 diamanter 0,05 ct WSI

Bröllop ringar kallas också bröllop band som byts ut av både bruden och brudgummen på dagen för deras äktenskap som en sed och ett tecken på att acceptera varandra som man och hustru.

Vigselringar finns i olika metall som guld, silver, platina och mer. Det traditionellt köpta vigselringar är guld vigselringar men nu har människor börjat köpa silver och platina.

Även om så många andra alternativ har med vigselringar är det alltid guldringar som vi alltid kan relatera till eller tänka på när vi pratar om vigselringar. Det kommer aldrig att förlora sin charm och efterfrågan med andra metaller.

Guld vigselringar kommer är olika former, färger och mönster. Guld vigselringar finns i olika färger som vitt guld, rosguld och gult guld. Av de tre är gult guld kungen eller mest köpta jämfört med andra två. Gult guld är den enda färgen som exakt kan associeras när vi säger guld dessutom färgen rik och ljus. De finns i olika karat och var och en definierar renhetsnivån. Det är också viktigt att veta att dessa är mest rena på grund av det naturliga guldet som denna riktiga gula guldfärg.

Gult guld har också en annan attraktiv egenskap som de är förknippade med framgång och vinna. Därför föredras vigselringar alltid i gult guld.

I allmänhet är guld vigselringar graverade med namnen på sin make och det finns olika mönster i det. Som ett fyrkantigt band och namnet graverat på toppen är bandet ibland i en cirkel eller oval form. Vissa par föredrar att hålla sitt namn gömt då kan de gravera namnet inuti en del av bandet. Emellertid bär namngraverade ringar mestadels i kristna bröllop och vi ser sällan i andra religioner