Handgjorda halsband

Silverhalsband | Halsband i silver från Liselotte Klingener Silversmycken & Design | Handgjorda smycken i silver med tidlös design, halsband, armband, ringar, örhängen m.m.

Handgjorda smycken kommer alltid att ha en speciell touch och särskilt när det är en handgjorda halsband är det en speciell bit och har sentimental värde för det. Som handgjorda halsband görs efter att ha beaktat design, stil, färg man vill ha.

Här är några idéer som vi alla kan prova och gå efter.

  • Gå för enkla pärlhalsband med tre till fyra lager och med några färgglada pärlor, ett trendigt halsband som passar perfekt med modern klädsel.
  • Ett uttalande halsstycke man kan gå för genom att göra flätat rep företrädesvis en ljus färg som lila, orange och rosa som kommer att vara klassisk och ljus när den matchas med en öppen vit topp
  • För att ge en liten etnisk prägel, ta en tur för flerfärgade pärlor som täcker en hel runda i silver och på ett enkelt rep.
  • Vita pärlkedjor är mest enkla och enkla att göra. Du kan skapa ett lager eller mer än ett lager. Du kan blanda och matcha med olika färgpärlor för förändring. Detta passar perfekt med traditionella kläder.
  • Två stativ med panerade virkade halsband i vit och svart mix är ett annat vackert handgjort halsband som kan gåva för mödrar. Färgkombinationen är sådan att det passar de flesta kläder.

Några skäl till varför flickorna i dag använder handgjorda halsband mer än de som är tillverkade av maskinen är följande: Kvalitetssäkerhet eftersom dessa är utformade individuellt och därmed tar hantverkare mycket tid och koncentrerar sig försiktigt i varje bit de gör. Känd för sin unika till skillnad från maskin tillverkad där samma mönster finns i tio till tjugo stycken. Därför om du går efter ett handgjort halsband finns det mycket sällan chans att hitta en annan person som bär samma typ av halsband. Och att köpa och använda handgjorda halsband är ett sätt att stödja hantverkarnas kreativitet. Detta är också en typ av uppmuntran att komma med fler mönster i handgjorda halsband.