Hjärta charm

Artisan Layered Heart Charm i Sterling Silver, H-208 av CathyDailey på Etsy www.etsy.com / …

Charm är inget annat än en liten smycken som bärs på en hals eller i ett armband. Charms finns i många mönster som nyckel, ängelvingar, stjärna, kors, tre kloka apor, shamrock, ankare, ekollon och en av de mest gillade charm är hjärta charm. Hjärtharm är en symbol för kärlek, romantik, passion, tillbedjan, kvinnlighet och mer. Hjärtcharm är de mest föredragna och populära bland alla och dessa finns i olika storlekar och design. Att bära en hjärta charm har alltid en söt look med en tunn kedja eller hängande i armband.

Det finns ett hjärtharmarmband som är trendigt och går med casual kläder. Dessa hjärtcharmar kommer vanligtvis att kringgå kedjan som dinglar och du får köpa olika armbanddesign som bara hjärtcharm, hjärta- och stjärncharm eller en kombination av olika charm tillsammans med ett hjärta. De finns i silver, brons och annan metall och icke-metall. Människor som föredrar att ha ett väldigt enkelt armband för en enda hjärta charm vanlig eller besatt med någon ädelsten.

Det finns ett annat vanligt förekommande mönster är pandora hjärta charm. Pandora-armband, i allmänhet, betraktas som ett uttalande stycke och det är en av söta gåvor som kan ges till vänner eller någon annan nära dig. Denna pandora värmer charm är ett armband som kommer med hjärta charm och generellt representerar ett speciellt ögonblick i en persons liv. Den enda skillnaden mellan normala hjärtharmarmband och pandoraharmarmarmband är dessa pandoramarmar är vanligtvis gängade och pärlade runt kedjan och har inte dinglande charm.

Hjärta charms kommer med namn graverade i det som är ett annat sätt och människor antingen väljer att skriva sina egna namn och bära det eller ibland om de gåva till sina nära och kära sedan gravera personens namn som är gåva.

De nästa hjärtharmbanden är inget annat än enkla hjärtformade hängen som bärs med en tunn kedja. Vanligtvis slitna med en casual klädsel och man vill ha en enkel look.

Vare sig det är ett armband, pandora hjärtcharm eller en hjärtharmhängen är dessa en av de sötaste och enkla gåvorna att ge din älskade !!