Hjärta ring

Den irländska claddagh-ringen. Symbolerna sägs motsvara egenskaperna för kärlek (hjärta), vänskap (händer) och lojalitet (krona). Tänkt som en vänskapsring, lovande ring, förlovningsring eller vigselring beroende på vilket finger och hand du bär på. av barbra

Ringar är favorit och en av söta tillbehör för alla och främst för flickor. Ringar finns i olika mönster men de mest efterfrågade och eftertraktade mönster är hjärtring. Vara det för vardagskläder eller om du vill bära det som en förlovningsring då är den bästa och enkla designen hjärtringarna.

Designen är så enkel och enkel att det ger en mycket elegant look. Konstruktionerna finns i många former som en vanlig hjärtaform, där insidan är ihålig inuti, ibland är hjärtaformfodret besatt med stenar och vissa mönster är den fullständiga hjärtaformen om de är stenade med stenar.

Hjärtring är den bästa gåvan man kan ge för sina nära och kära eftersom designen är mycket enkel och enkel att sällan någon säger nej det. Man kan ge detta har en förlovningsring eller som en födelsedagspresent eller för en årsdag eller ett perfekt sätt att visa kärleken genom att presentera hjärtat ringen för alla hjärtans dag.

För par som vill hålla sin kärlek ganska enkel och då är hjärtringar den sötaste gåvan som kan presenteras. Detta är också ett av de bästa alternativen om du planerar att föreslå någon som hjärta symboliserar kärlek och när den är begåvad tolkas det som det sätt du visar din kärlek till den andra personen. Därför är det utan tvekan den bästa gåvan att ge till din partner.

Claddagh-ringar är en av de typer av hjärtringar som involverar en design av två händer som håller ett hjärta. Det finns människor som kommenterar hur hjärtringar måste bäras, det sägs att hjärtat inte bör riktas mot dig snarare måste det vara det andra sättet. Anledningen är att om hjärtkanten pekar mot dig, det betyder själviskhet och om hjärtat pekade mot oss så indikerar det vår öppenhet. Vi känner i allmänhet att hjärtringen måste bäras på ett sådant sätt att vi kan se formen på den med rätta, men när du visar den för andra kommer den inte att ses från en rätt ängel.

Det här är några saker varför människor säger hur det måste bäras, men det är upp till var och en.