Jade smycken

Jade / jadeit halsband med diamanter

Jade är en populär ädelsten som är välkänd för helande krafter och energikänselegenskaper. Det finns i allmänhet i grön färg som gör det till en av de bästa läkande stenarna. Det botar slitagekroppen och därmed användbart för olika hjärta-, njure- och magrelaterade sjukdomar. Det är viktigt att veta om alla nödvändiga fakta om jade juvelerna om man är villig att prova det. Detta hjälper till att uppnå de mål och framgångar som är relaterade till det i hans eller hennes liv. Vissa valde att bära den för att njuta av sina aktiva krafter, medan andra valde att bära den som en enkel modjuvel. Nedan är några av de typer av jade ädelsten smycken som används populärt som modesmycken:
  1. Jade-halsband: En enkel kedja med ett hänge, eller ett stort pärlhalsband eller ett kort halsband kommer att gå bra med jade-ädelstenarna.
  2. Jade-ringar: Dessa jade-ringar är gjorda av metaller som guld, silver, koppar etc. Mönstren som är vanliga och populära i denna smycke är sten, pärlor, evighet, cocktail och staplade.
  3. Jadeörhängen: Dessa är vanligtvis designade i två former - långa och korta. Designen kan vara ljuskrona, bågar eller dingla. En enkel stud kommer också att se elegant ut i jade-ädelstenar
  4. Jade Hängsmycken: Dessa bärs vanligtvis med polo hals eller av axlar klänningar. Detta beror på att dessa klänningar får halsen att se mer tydlig och synlig ut
  5. Jade-armband: Det bärs främst av handleden med klänningen som har korta ärmar för att säkerställa att den är synlig
Jadesmycken finns således i olika mönster och storlekar och beroende på kraven bör man köpa dessa juveler. Modetips och tricks för dessa juveler kan antas beroende på klädstil och frisyrer man kan välja att följa.