Klipp på örhängen

Youtube

Sedan år tillsammans ser vi människor gilla att smycka sin kropp med smycken och varit en integrerad del av deras kultur och seder. Örhängen är en av de huvudsakliga smycken som bärs hela tiden i hål i öron.

Piercing är alltid en smärtsam affär och många vill inte gå igenom det. Att hålla det tankeklippet på örhängen har införts vilket är en relativt ny idé. Den traditionella piercing av öron har bleknat på grund av detta klipp på örhängen.

Klipp på örhängen kan bäras av både personer med genomborrade och icke-genomborrade öron, till skillnad från traditionella hål i örhängen. Dessa klipp finns tillgängliga i olika mönster som kan bäras vid olika tillfällen. Män som har önskan att bära en örhänge som trend kan också prova detta utan att piercing. Det är mer en bekvämlighet än en trend.

Dessa clip-on örhängen är också inriktade på barn eftersom vissa föräldrar inte vill att deras barns öron ska bli genomborrade vid en mycket liten ålder, varför dessa är de bästa alternativen. Klipp på örhängen kan också användas som sekunder och tredje örhänge om de vill ha mer än ett örhänge. En annan viktig fördel med klipp på örhängen är att de kan vara förändringar snabbt till skillnad från traditionella. Så man kan bära klipp på örhängen som matchar sina klänningar varje dag.

Vintage klipp på örhängen är mycket kända och dessa vintage örhängen på 1990-talet finns mest i klippet på mönster. Vintageörhängen under viktorians och jazzålder som bärs av modeller på 1920-talet finns inte i traditionella mönster utan bara i ett klipp på mönster. Många kvinnor älskar fortfarande att bära dem för kvälls- och promenadfester, därmed redo att förutse piercade örhängen och fladdra med dessa klipp på örhängen.

Några modeller av klipp på örhängen är alla bryts klipp på, länkade till ett klipp på, korsvävda klipp på, tår klipp på, klipp och böja det på, virvlande skiva klipp på och mycket mer.