Koppararmband

Tennarmband gjord på ekologisk marinblå denim. Fästes baktill med en renhornsknapp.Design och tillverkning – Sara Björne. Skriv vald armbandslängd i rutan ”Anmärkning till säljaren”. Mät längd på armbandet enligt nedan. Mätinstruktioner – Ta ett tight mått runt din handled där du är som smalast. Lägg till 2 cm i rörelsevidd på ditt handledsmått. Ditt handledsmått + Rörelsevidd = Ditt perfekta armbandsmått!

Markiserna används idag som den vackra delen av utsidan. Dessa kan enkelt användas på dörrar, fönster, trädgård eller uteplats. Dessa används för att få ett attraktivt utseende och för att undvika väderpåverkan som regn eller solljus. Idag kan du få ett brett utbud av attraktiva markiser för ditt hem.

Du kan också lägga till det attraktiva utseendet till ditt hem genom att använda de modernt utformade markiser. Dörrens markiser finns i olika utföranden och färger och du kan använda det på följande platser hemma:

Dörr markiser:

Dörrmarkiser används i de flesta hus. Det är det perfekta alternativet för att ge dina dörrar ett attraktivt utseende och också undvika väderpåverkan på dörrstrukturen.

Windows markis:

Om du har stora fönster och vill skydda fönsterdörrarna från regn och solljus, kan du använda fönstret markisen för det. Det kommer också att ge den vackra designen i din yttre.

Uteplats markis:

Uteplatsen är det perfekta valet för att rädda dina utemöbler från solljus och regn. Det ser också väldigt modernt ut att ha uteplatsmarkisen hemma.

Glasskydd:

Glasskyddet är den senaste trenden och det kan enkelt användas på dörrar eller fönster. Det finns i olika färger och ger din perfekta look.

Trälist:

Trämarkisen är tillgänglig för att ge en modern look till din plats. Du kan använda detta ägande var som helst och du kommer att få ett brett utbud av mönster i trämarkisen.

Så det här är de senaste designidéerna för dörrens markiser och du kan välja markisen enligt ditt val för din plats. Du kommer att få ett brett utbud av mönster och texturer på marknaden.