Kostym smycken

Devonshire diamant tiara. skapades 1893 för Louise, hertuginnan av Devonshire (1832-1911), bara ett år efter att hon gifte sig med den 8: e hertigen. Tiaraen har 13 palmetmotiv separerade med lotusmotiv, placerade på en bas av tre rader. Basen är från något senare än den övre delen, omkring 1897. Juveleraren A.E. Skinner använde nästan 1 900 diamanter i silver och guld för att göra stycket, inklusive 1 041 diamanter tagna från andra familjebitar

Kostymsmycken är den del av smycken som används för att pryda en viss klänning. Smycken är den viktigaste delen av ett mode för kvinnor. Du behöver smycken efter ditt behov. Kostymsmycken är den bästa lösningen för dig att göra den bästa kombinationen av dina smycken med dina klänningar. Du kan få olika och unika mönster på kostymsmycken som passar dina kostymer.

Smycken gör dig vackrare och attraktivare. Du har möjlighet att se mer elegant ut. Du kan köpa kostymsmycken för fester som födelsedagsfester, bröllopsdag och många andra tillfällen för fester.

Du kan få olika sorters kostymsmycken efter ditt behov.

  • Par örhängen : Du kan få många vackra örhängen bitar relaterade till dina kostymer. Du har också möjlighet att välja mellan olika varianter av örhängen som pärlörhängen, pärlörhängen spelstenörhängen och olika ytor av hängande örhängen. Du kan hitta vackra och antika variationer på ett par örhängen. Du ser mer glamor ut genom att bära dessa örhängen.
  • Kostym smycken ringar : Du kan köpa vackrare ringar för varje finger i din hand. Det finns olika mönster finns tillgängliga olika storlekar och finish. Du har mycket fler alternativ för ringar i kostymsmycken som vintage pansarring, dekorborr järnring, flygande vacker ring och andra fler varianter finns i kostymringar.
  • Halsband:  Ett vackert urval av halsband ger dig en glamorös och elegant look till dig. Du kan mycket mer halsband att matcha dina kostymer. Du kan få halsband med olika färger och mönster. Du har möjlighet att välja olika element för din wellness.

Kostymsmycken löser dina problem relaterade till matchning med dina klänningar. Du kan enkelt montera behovet av ditt val relaterat till kostymsmycken. Det är mycket bekvämt och rimligt.