Lång kedja halsband

majas punkt. – Halsband Diamant granit/guld med kedja.

Långkedjor är alla tiders favorit. När du planerar att köpa ett långt halsband är det viktigt att upptäcka det stora urvalet av kedjor som finns tillgängliga på marknaden att välja mellan. Det finns många guider tillgängliga online såväl som butiker som visar olika typer av långa kedjor. Några av dessa långa kedjor är djärva, eleganta och kan bäras som ett stiluttalande i sig. Några av dem är mer känsliga och kräver att de paras med vackra och snygga hängen. Dessa hängen dinglar perfekt på dessa långa kedjor Här är några av de typer av långa kedjor som finns:
  1. Ankarkedja - Denna typ av långkedja kommer från ankarkedjan som används för en båt. Det har blivit populärt under dessa år och dess "eleganta variation av denna kedja.
  2. Pärla eller kulkedja - Runda pärlor fixeras längs kedjan med mellanrum mellan varje pärla eller pärlor. Användningen av färgglada pärlor lägger också en gnista till den matchande outfit.
  3. Box Chain - Denna typ av kedja består av fyrkantiga länkar som liknar en låda och är sammankopplade i sådana former. Det är en mer robust och stark kedja och ser bra ut om en hänge läggs på den
  4. Repkedja - Denna kedja består huvudsakligen av former av ovala länkar som är bundna ihop så att de ger ett vävt utseende. Det ger främst en spiraleffekt. Detta gör det till en av de mest mångsidiga och kända typerna av kedjor bland andra kedjor
  5. Kabelskedja - En kabelkedja, även känd som en länkkedja, består av runda eller ovala länkar av samma storlek. Det är ett mycket populärt och är den stil som de flesta väljer för ett enkelt halsband med ett hänge eller en charm.
Listan är oändlig och alla dessa långa kedjor är vackra och eleganta. Det matchar varje outfit såväl som varje tillfälle.