Örhänge jacka

Örhänge Logo Pearl Drop IVORY/GOLD

Örhänge jacka är en klassisk design av örhängen. Det är den senaste designen och ger dig ett elegant utseende. I den här typen av stil, smyckar ett smycke runt andra smycken. Jackor kan ofta tillverkas av gult guld, vitt guld, silver och platina. Den består huvudsakligen av en slinga eller ett hål på den övre ytan, så att örhängen kan gå igenom den andra sidan som är fäst vid en kedja.

Örhänget jacka blir den mest gillade designen av folket. Du kan välja det för att öka ditt utseende och för att ändra personlighetsstandarden. Denna typ av örhängen finns på marknaden i olika utseende och former.

Det finns många typer av smycken tillgängliga att välja efter ditt behov;

  • Öronmanchetter : Det är den mest attraktiva och vackra delen eller örhängen jacka. Örhängen är är den del av smycken som i princip täcker den övre delen av örat. En individ har inget behov av att genomtränga örat, det består av rund form som är lätt att justera till ytterytan på örat.
  • Triangelformad:  Det ger dig ett unikt och elegant utseende. I denna utformning av öronjackan består örhängen av två samma delar, den ena är för öronets yttre yta och den andra är för öronets bakre del.
  • Örjacka med dubbla cirklar:  I denna typ av design örhänge fäst med två cirklar en för ytterytan och den andra för baksidan av öronflänsen. Du kan få dessa med olika storlekar och former.

Om du vill ändra dina gamla tillbehör krydda det med nya och attraktiva mönster av örhängen. Du har möjlighet att ändra utseende med den senaste designen av smycken. Du kan välja mellan ett stort urval av örhängen. Du kan köpa alla dessa tillbehör till bekväma och överkomliga priser.