Örhängen stil

Bild 2 av TWISTED-EFFECT örhängen från Zara

Örhängen är vanligaste och viktigaste delen av smycken. Eftersom det tillhör ditt ansikte så är det mycket viktigt att välja en snygg kategori av örhängen för dig. Det finns många traditionella och trendiga örhängen finns på marknaden. Du har behövt vackrare och designade örhängen för fester, festivaler, bröllopsfester och fler tillfällen. Du måste välja coola saker för att se smart och elegant ut. Eftersom det finns många människor så är kravlistan också mycket stor.

Du kan välja mellan olika tillbehör för örhängen. Du kan också hitta mycket fler mönster på män örhängen. Nu har mer trendiga mönster vuxit upp i örhängen. Du kan välja mellan olika kategorier i örhängen stil.

Det är mycket hårt arbete att välja mellan en mängd olika så att du kan göra din ansträngning enkelt att välja mellan olika stilar av örhängen.

  • Stud / solitaire:  En stud är också känd som en patiens. Det ger dig en mycket vacker look till dig. I denna typ av örhänge är huvudet på en komponent lödd genom örat. Det ger en fantastisk syn för tittaren. Det ser ut som att huvudet flyter på ytan av ett örat.
  • Örhängen i bågen:  En båge som bär är en metallbit som går igenom örat. Det är inte alltid avrundning utan finns i olika former och mönster. Det är den traditionella stilen av örhängen. Du kan välja den här stilen för att se vacker ut. Du kan välja den här kategorin för daglig användning och även för tillfälliga ändamål.
  • Droppörhängen:  Denna stil av örhängen är ganska enkel och redo att använda. I den här stilen hänger örhängen under öronflänsen. Den hängande delen av örhängen kan vara rörlig eller still.

Du kan välja mellan olika verities på olika stilar. Du kan hitta mer vackra mönster på örhängen stil. Det är mycket bekvämt sätt att välja ditt bästa.