Paljettbyxor

Chelsea Girls: AW16 London Fashion Week Street Style #flatlay #flatlay #flatlayapp www.theflatlay.com

Det är enighet om av de flesta i modebranschens övre del, att det bästa sättet att aldrig gå ur modet är att ständigt ändra och uppgradera ditt utseende. Medan modebranschen förändras varje vecka eller så, är det viktigt att förbli två steg framåt och sporta det senaste utseendet även innan det blir modernt, detta gör dig till en trend-setter. Det finns de som med rätta säger att elegans aldrig går ur modet. Hur du väljer att uttrycka denna elegans kan emellertid bli tråkigt, rostigt och repetitivt om du inte ändrar ditt utseende någonsin så ofta. Den här säsongen tar vi med dig de perfekta klädartiklarna som har den enorma potentialen att fånga ögonen var du än går och skiljer dig från en stor publik. Paljettbyxor är här för att rädda dagen!

För er som bor under en sten är paljetter glänsande dekorativa bitar som användes för att göra broscher och i flera sådana tilläggsroller tills nyligen. Men deras popularitet och följd bland ungdomar och äldre har överträffat många skivor och företag släpper nu byxor som är helt täckta med dessa paljetter. Detta är i allmänhet hur konceptet med paljettbyxor kom ut att existera.

På grund av den glänsande och glittrande naturen hos dessa byxor är det men uppenbart att de inte kan matchas med något och allt i din garderob. Exempelvis är ett starkt nej-nr att para in sådana byxor med en topp som också har en stor mängd glänsande konsistens eller är färgad för att sticka ut ljus. Det du behöver för att slutföra ditt utseende med dessa byxor är en enkel och söt toppfärgad topp i ljusa nyanser som vit, grädde eller ceruleanblå. Du kan också kasta på dig en läder eller pälsjacka för att krydda saker för en förändring.