Resväskor för män

tan love the wall decorations!” alt=”= suitcases | > tan love the wall decorations!” >

= resväskor | > solbränna älskar väggdekorationerna!

Oavsett om du är affärsman eller student måste alla resa antingen på väg eller i luften för affärs- eller nöjesändamål. Alla har olika resekrav och nödvändigheter, och det är därför det finns en annan typ av resväskor från små till stora resväskor. Resväskor måste betraktas som en långsiktig investering eftersom de kommer att stanna kvar länge.

De populäraste typerna av resväskor för män:

Ryggsäck

Detta är inte en grundskola sak längre. Det finns ryggsäckar med bärbara påsar och många funktioner i olika prisklasser. De finns också med olika kapacitet på bagage och från läder till polyestertyg i snygg design och är perfekta för kontorsgäster. Du bör leta efter hållbarhet och funktionalitet när du köper en ryggsäck.

Rolling Duffle Bag

Rolling Duffels är varianter av Duffle-väskor med rullar och de kan enkelt rullas genom till flygplatser, grova terrängen. Rullande duffelväskor är superkapacitet, vattentät och det är bäst för frekventa resenärer.

Duffle

Dufflar finns i olika storlekar och med olika specifikationer. Duffle är perfekt för att gå till gymmet samt en resväska för helgen. Vissa dufflar levereras med specifika fack som skoficka och i olika färger.

Lätt resväska

Den har ett 4-hjuligt system som gör det enkelt att flytta. Den är lätt och lätt att lyfta och är praktiskt under resor och den finns i olika färger.

Större bagage

Vad händer om du reser med din familj eller har ett stort bagage att ta med? De har rullar och har polykarbonat hårt skal som skyddar det från tjuvar, bagagehandlare.

Reseväska

Anta att du måste gå till ett bröllop, konferens, affärsmöte direkt från flyg- eller järnvägsstationen och resväskor får jobbet med att hålla dina kostymer veckfria.