Shearling Coat

Gilda Ambrosio ger oss en anledning att bli kär i Birkenstocks

Fördelen med att bo i länder med säsongsvariationer eller till och med de som i allmänhet bara är kalla i naturen är att du har till ditt förfogande, ett brett utbud av klädsel. Att leva i heta regioner betyder att din outfit för dagen måste begränsas till skördar och toppar som är parade med shorts och andra sådana lätta måltider. Att klä sig ut i det här vädret är ett virtuellt nej eftersom det är troligt att din outfit kommer att ha tappat sin glans innan den når destinationen. I skarp kontrast tillåter de kallare regionerna dig att spela trenchcoats, långa flödande klänningar såväl som klänningar som ser kungliga utifrån och ner.

Ett sådant vackert plagg som vanligtvis används i kalla regioner som har de flesta människor som oser av det och är en skjuvrock. Dessa lager är tillverkade av olika typer av läder och hud och tjänar dubbla syften för att bibehålla kroppsvärmen samt att hålla dig i modens övre del. Det kännetecknande för dessa lager är päls eller mink runt halsen. Vanligtvis utformad för att hålla nacken varm och bekväm, har denna varumärkesutveckling utvecklats för att ge skjuvkläder den statur den har idag.

Det första du behöver bestämma när du handlar efter denna kappa är vilken typ av material du vill att din kappa ska vara gjord av. De vanligtvis tillgängliga valen är läder och fårskinn för dessa bitar. Du hittar också vissa produktlinjer tillgängliga till billigare priser gjorda av faux läder, men kvaliteten på samma är mycket tveksamt. För er som är medvetna om djurskydd, det finns många företag som gör dessa offert från fuskepäls. Så förstå alla dina val innan du shoppar den här trendiga shearlingrocken åt dig.