Stenörhängen

Varje kvinna använder örhängen som en mycket viktig del av smycken. Den bra designerörhängen kan göra dig riktigt attraktiv och tilltalande. Dessa är juvelerna där du alltid kan prova något nytt och trendigt. Om du också är älskare av örhängen bör stenörhängen vara en del av din smyckesamling. Om du vill få de senaste designen av stenörhängen får du stor variation i mönster och färger. Damarna kan välja mellan följande design av dessa örhängen:
  • Vita stenörhängen:  Om du vill få ett vackert och elegant par örhängen är de vita stenörhängena ett perfekt val för dig. Du kan bära dessa örhängen vid olika tillfällen. Dessa örhängen betraktas som lite tung design men ser mycket lyxiga vid olika tillfällen.
  • Örhängen med sten:  Damerna, som inte gillar att använda de tunga örhängena och vill få stenörhängen för regelbundet bruk, är örhängena ett perfekt alternativ. Pinnarna är mindre i storlek men i hög trend. Dessa örhängen ser väldigt eleganta ut med moderna klänningar. Du kan välja dubbar i olika färger.
  • Drop design stenörhängen:  Damarna gillar också drop design av sten örhängen. Dessa örhängen ser perfekta ut för trendigt mode. Örhängen med droppdesign använder flera stenar för att få elegant design. Dessa örhängen finns i olika design och färger.
  • Traditionella guldkonstruktioner:  Om du använder en vintage eller traditionell outfit för någon speciell festival eller tillfälle, kan du välja stenörhängen med traditionell gulddesign. Dessa är väldigt vackra och lite tunga design av örhängen.
Dessa är de viktigaste designen av stenörhängen som du kan välja att se elegant ut. De olika designerna och färgerna kan användas med olika kläder.