Tie Neck Blouse

Marc Jacobs Tie Neck Blouse | Shopbop

Med det ständigt växande modet på dagens marknad har du många alternativ för design av blusar att välja mellan. Tiehalsblusar kan antingen vara i form av skjortor eller saree-blusar. Vanligtvis har de en båge som strukturer nära halsen. Det ger ett slags formellt utseende baserat på de tillbehör du använder tillsammans med det. Du kan dock bära slipshalsblus i olika stilar.

Allas garderob måste ha få antal slipshalsblusar. Överraskande kan den användas med alla typer av klänningar och när som helst. Till exempel kan du bära dem tillsammans med miniskjolar eller jeans. Trots att de är traditionella kläder väljer de även i dagens trend. Men du måste veta hur du kan använda dem på rätt sätt.

  • Du kan bära en vitfärgad slipshalsblus med en ljus färgad kjol. Det här är perfekt semesterkläder.
  • Du kan också välja en tryckt topp av syntetiskt slips som ser enkel och elegant ut. Mörkskuggade jeans kommer dock att vara en perfekt matchning för det.
  • Ett bländande och galant blommotryck täcker blusen och får den att se fantastisk ut med ett slips som är löst fäst vid den.
  • Den långa blusen med en slipshals är ett perfekt par när det bärs med den veckade kjolen. Följ med denna klänningsstil med en trendig handväska.
  • Blusen med slipshals och blyertskjolar utgör ett bra par. Dessutom kan du bära en blazer på toppen eller en krage i skjorta i lager nedan. Detta ger en kunglig touch till din dräkt.

Slipshalsblusen är extremt underbar. Det är en bekväm slitage och en attraktiv drapering. Ärmarna kan ha valfri längd. Alla längdstyper passar verkligen kläderna. Du kommer definitivt att älska att bära i många år framöver.