Trådsmycken

Inspirerande armband

Kvinnor älskar att bära juveler. De är ett stort fan av det och kan aldrig säga NEJ till smycken. Så här ger vi dig ett stort utbud av trådsmycken. Det finns många olika sätt på vilka smycken kan göras, tråd-inslagna smycken är en av dem. Trådförpackning är en av de äldsta metoderna för att tillverka smycken, dessa är handgjorda smycken. Handgjorda trådsmycken ger en unik touch till din smykkekollektion. I den här tekniken att välja rätt storlek är tråd mycket viktig. Olika typer av fantastiska ledningar används för tillverkning av trådsmycken som sterling silvertråd, guldtråd, guldfylld tråd, koppartråd, mässingstråd, rostfritt ståltråd etc. Guld- och silvertrådar är hjärtat och själen i trådsmycken.

Trådsmycken är den senaste trenden och ser väldigt attraktiv ut. Det ger ett nytt utseende. Trådsmycken passar alla typer av kläder. Om du vill vara fashionabla kan du välja det trendiga stycket & för dag till dag kan du gå för enkla mönster. En mängd olika pärlor, glas, spännen etc. används för att ge mer bländande utseende. Guld- och silversmycken är mycket värdefulla och man har inte råd att förlora dem så trådsmycken löser också detta problem. Den mest intressanta delen är att i trådsmycken kan vi justera dem efter storleken på vår hals, handleden etc. så att alla små och söta små prinsessor också kan bära dem. Även designer bitar av trådsmycken finns tillgängliga som ser väldigt bedårande ut. Du kan till och med gåva till någon speciell.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av handgjorda trådsmycken till mycket överkomliga priser. Attraktiva och iögonfallande mönster finns i olika trådmaterial som passar din hud. Från vårt stora utbud av designade halslösa, ringar, örhängen, armband, fotled kan du välja dina smycken och slutföra din smykkekollektion.