Träningsbyxor

WOSAWE Kvinnor Running Shorts GYM Jogging Sport Fitness Bodybuilding Slitbyxor Kvinna Slösa Träningsbyxor

Sweatpants definierar ordet Athleisure som ingenting annat. Om du föreställer dig att du är hemma på en helg med ett badkar med glass eller pizzor, vad ser du att du bär på dig? Sweatpants, sweatpants, sweatpants! Vad har du på dig när du går på gym eller springer? Träningsbyxor. Sweatpants har blivit den kläder som både män och kvinnor gillar. Och nu har vissa kändisar till och med vaggar det på gatorna eller scenen som modekläder.

Sweatpants är vanligtvis tillverkad av bomull eller polyester av en tung stickad sort. Sweatpants har vanligtvis elastisk midja. De kommer med eller utan fickor. Svettbyxor är vanligtvis lösa och påsen och lätta att ta på och ta bort. Sweatpants tillverkades ursprungligen för atletiska ändamål, men de har liksom blivit ordet synonymt med komfort.

Sweatpants är som en unisex sak men det finns specialiserade för kvinnor och män. Varje märke har kommit med några egna svettbyxor från Nike, Hanes, Hollister till Asos. Även Victorias hemlighet och playboy har kommit med sina egna uppsättningar av joggar och tröjor.

Svettbyxor är föredragna flygplatsdräkter av kändisar och idrottare. Du kan få de olika varianterna av Sweatpants från utrustade till baggy till joggers. Det finns så många stilar att du kommer att bli bortskämd efter val. Tröningsbyxorna har också ett brett prisklass från låg till hög budget.

Adidas, Nike har sina egna uppsättningar av följare som vill skaffa sig varje nytt par av Sweatpants de erbjuder. Abercrombie och Fitch har också lanserat sin egen uppsättning av svettbyxor.

Sweatpants använder oftast fleece. Men det är dags att gå längre än fleece och välja material som denim, bomull, kashmir, jersey och till och med faux läder. Klassiska svarta, vita och gråa tröjor kan utformas med roliga detaljer som blixtlåsfickor, färgad manschett och midjeband. Experimentera med camo- eller djurtryck.