Tutu kjolar för kvinnor

Gotiska klänningar Yuiye® Svart Rosa Sexig Gotisk Korsetter Elegant Klänning Midja

Tutu är ursprungligen en klänning som bärs som kostym i balettföreställningar. Tutus är tillverkade av tyger som siden, gasväv, nylon, muslin och tyll. Tulle är det mest använda tyget och många tror att namnet Tutu också har sitt ursprung i ordet Tulle. Barbara Karinska är en ledande Tutu-designer som har arbetat med många balettföretag världen över. Men Tutu-kjolar är inte längre begränsade till balettsteg och många modebloggare och kändisar skänker det bara på modet.

Varianter av modern tutus:

Romantisk Tutu: Detta är den Tutu som bärs av den vanliga befolkningen. Baserat på Marie Taglionis ursprungliga dräkt är romantiska tutus mjuka och klockformade når upp till antingen vrister eller kalvar eller faller mellan knä och vrist.

Klassisk tutu: Detta bärs vanligtvis av balettartister. Den är kort och styv och projicerar horisontellt från midjan eller höftregionen.

Tulle är ett snyggt material och tutu kjolar ger en romantisk känsla med sin gamla världs charm. Tutu kjolar nu en dag fånga den vintage vibe med nya idéer och mönster och är perfekta för moderna trendiga kvinnor.

Tutu kjolar för kvinnor är mest föredragna i svartvita och pastellfärger som ljusrosa, babyblå och krämer och persikor. Tutu kjolar fungerar bäst i ljusare nyanser och ger en feminin mjuk look.

Du kan utforma Tutu-kjolar på många sätt. Vara det med en stilren topp eller en grunge T-shirt om du vill ha en avslappnad look. Vissa kvinnor har till och med vågat bära tutu kjolar över jeans. Tutu kjolar med jackor och lager kläder finns också i.

Oavsett hur du gillar det är Tutu kjol ett måste för alla kvinnors garderober och det förbättrar deras utseende och skönhet. Så, damer får en tutukjol och fortsätter att berätta i din tutus.