Vintage örhängen

Smycken | Guld | Örhängen | Inspiration | Mer om Fashionchick

Guldbultade örhängen som är långa och allmänt kända som "Jhumkas" faller normalt under etiketten av vintage örhängen. Vintage örhängen är tillverkade i en kreativ stil och de är ibland handgjorda eftersom dessa vintage örhängen har anskaffats från en tidigare period. Vittguldörhängen, diamantörhängen, etc. som är ganska dyrbara faller under denna grupp. Det kan finnas några figurer graverade på örhängen som gör dem unika från resten. Vintage örhängen kan vara av typen Besatta, droppa, dingla osv. Diamanterna är exakt klippta och skärningarna är snygga och finishen är bara utmärkt.

Färgglada stenar faller också under kategorin vintage örhängen. Djupa och ljusa färger används för att göra dessa örhängen. Vintageörhängen säljs på auktionsbasis i många fall eftersom de är ganska dyra och kan endast köpas av de kungliga familjerna. Safir och smaragd är några andra stenar som exklusivt används för att göra dessa örhängen. När en kvinna tar på sig något årgång, så verkar hela klädet underbart och hon blir centrum för attraktion. Vintage örhängen har mer glans i dem jämfört med örhängen som är gjorda i dagens nuvarande värld.

Ibland kan vintageörhängen dateras, vilket gör det säkert i vilken period den örhängen har utvecklats. Kvinnor tycker att det är intressant att matcha sin klänning tillsammans med örhängen som de bär. När du tar på dig en örhänge i vintage stil, behöver du inte ta på dig några andra smycken eller kosmetika eftersom det lyfter upp din skönhet till nästa nivå. Droppörhängen är många i samlingar i fall av vintage örhängen. Kundan gjorde örhängen, och formen på påfågeln var symbolen under de tidigare dagarna på grund av vilka dessa mönster oftast finns i vintage örhängen.